Vanlige spørsmål om synkronisering av musikk med nettskyen

Finn svar på vanlige spørsmål om synkronisering av musikk med nettskyen gjennom disse kanalene:

• Windows 8.1
  • Windows RT 8.1
  • Windows Phone 8
  • Xbox One
  • Xbox 360

Obs!

• Du kan høre på musikk fra en hvilken som helst datamaskin eller enhet med Windows 8 eller Windows RT. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også høre på musikk via Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, music.xbox.com, Windows Phone 8 og iOS- eller Android-enheter.
  • Du kan laste ned til og synkronisere med maksimalt fire ulike enheter som har Xbox Music-appen. (Slike enheter kan omfatte datamaskiner eller tavle-PCer som kjører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, Xbox One- og Xbox 360-konsoller og Windows Phone 8-enheter.)

Emner

Spørsmål: Hvordan synkroniserer jeg Music-appen med nettskyen?

Music-appen kan søke gjennom musikksamlingen din og sammenligne informasjonen med Xbox Music-katalogen som er lagret i nettskyen. Hvis informasjonen samsvarer, blir denne musikken merket og tilgjengelig for strømming gjennom Windows 8.1 eller Windows RT 8.1. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også strømme til Windows Phone 8-, Android- og iOS-enheter, Xbox One og Xbox 360 fra music.xbox.com.

Slik aktiverer du nettskysynkronisering:

1. Start Xbox Music-appen i Windows 8.1 eller Windows RT 8.1.
  2. Sveip inn fra høyre eller gå til øvre eller nedre hjørne til høyre på skjermen for å åpne perlemenyen.
  3. Trykk eller klikk Settings, og trykk eller klikk deretter Preferences.
  4. Kontroller at On er angitt for Music in the Cloud.

Spørsmål: Hvordan strømmer jeg musikk på en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll fra Windows 8.1 eller Windows RT 8.1?

Obs!  Du må ha et Xbox Live Gold-medlemskap og et Xbox Music Pass for å kunne strømme musikk til Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.

Slik strømmer du musikk til Xbox-konsollen:

På Xbox One

1. Trykk Meny-knappen på kontrolleren.
  2. Velg Settings eller si "Xbox, go to Settings".
  3. Velg Preferences.
  4. Velg Allow Play To streaming under System & app.

På Xbox 360

1. Installer Xbox SmartGlass på Xbox 360-konsollen.
  2. Gå til settings på Xbox-dashbordet.
  3. Velg System.
  4. Velg Console Settings.
  5. Velg Connected Devices.
  6. Angi On for Xbox SmartGlass Apps, og angi On for Play To.

Slik begynner du å strømme fra Windows 8.1 eller Windows RT 8.1:

1. Sveip fra høyre på startskjermen, eller flytt pekeren til nedre høyre hjørne av skjermen, og velg deretter Enheter-perlen.
  2. Velg Spill av, og velg enheten du vil spille av musikken på.

Musikken begynner å spille gjennom Xbox-konsollen.

Slik begynner du å strømme musikk fra Xbox-konsollen:

1. Gå til Music på Xbox-konsollen.
  2. Velg Xbox Music-appen, og gå deretter til Min musikk.
  3. Finn en sang, video eller spilleliste som du vil spille av.
  4. Velg den, og velg deretter Spill av.

Spørsmål: Hvordan strømmer jeg musikken fra nettskyen til en annens datamaskin eller enhet som kjører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1?

Hvis du vil høre på musikk fra nettskyen på en datamaskin eller enhet med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 som ikke er din egen, må du først opprette en Windows-brukerkonto på denne datamaskinen eller enheten. Når du er logget på denne kontoen, kan du få tilgang til musikken slik som på din egen datamaskin.

Slik gjør du det:

1. Sveip fra høyre på startskjermen, eller flytt pekeren til nedre høyre hjørne av startskjermen på datamaskinen eller enheten, og velg deretter Innstillinger-perlen.
  2. Velg Endre PC-innstillinger.
  3. Velg Brukere.
  4. Velg kontoen du vil bruke, under Andre brukere, eller velg Legg til en bruker, og angi e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen du vil bruke.
  5. Logg av og deretter på som den nye brukeren.

Spørsmål: Hva betyr ikonene?

Hvert ikon har en bestemt mening:

picture

Denne sangen er tilgjengelig for deg i nettskyen, og du kan spille den av når enheten er frakoblet. Disse sangene er også tilgjengelige på alle Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-enhetene som du er logget på. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også spille av dette innholdet når du er frakoblet på Windows Phone 8 eller Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.

picture

Dette ikonet angir at strømming er tilgjengelig, og du kan se og spille av innholdet fra alle enheter med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også strømme dette innholdet til Windows Phone 8 eller Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.

Obs!  Hvis du ikke har et gjeldende abonnement på Xbox Music Pass, kan du av og til høre annonser når du spiller av innholdet.

picture

Dette ikonet betyr at innholdet ikke er synkronisert til nettskyen ennå, men at det er i fremdrift.

Hvis du ikke ser dette ikonet, betyr det at du eier innholdet, og det er bare tilgjengelig på denne enheten. Hvis du vil gjøre innhold tilgjengelig på andre enheter, kan du se Hvordan synkroniserer jeg Music-appen med nettskyen?

Spørsmål: Hvordan kan jeg velge å vise bare den musikken som er tilgjengelig på alle enhetene mine?

Start Music-appen i Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, og gå til samlingen. Velg i nettskyen i den første rullegardinlisten til høyre for Sanger-flisen.

picture

Spørsmål: Hvorfor kan jeg ikke legge til et bestemt album / en bestemt sang til musikken min i nettskyen?

Hvis du legger til din egen musikk, og albumet/sangen ikke samsvarer med informasjonen vår med én gang, kan du prøve å søke etter den ved å bruke koblingen Ser du ikke riktig album? nederst på samsvarskjermen. Vi jobber hele tiden med å utvide utvalget til Xbox Music i nettskyen, men alle sanger er kanskje ikke tilgjengelige for direkteavspilling i området ditt.

picture

Spørsmål: Et bestemt album / en bestemt sang samsvarer ikke. Hvordan løser jeg det?

Hvis du legger merke til manglende samsvar for musikk som allerede er i skyen din, kan du velge den, sveipe opp applinjen (eller høyreklikke på skjermen) og klikke Finn albuminformasjon. Dette fungerer på samme måte som når du legger til musikk i skyen din for første gang.

picture

Spørsmål: Hvis jeg deaktiverer musikksynkronisering, mister jeg musikken som ligger i nettskyen?

Musikksynkronisering fungerer for sanger og album når de legges til PCen eller enheten din. Hvis du allerede har synkronisert samlingen din, påvirker det ikke innholdet i skyen hvis du deaktiverer.

Hvis du vil deaktivere synkronisering med musikkskyen, kan du sveipe inn fra høyre eller gå til øvre eller nedre høyre kant av skjermen, trykke eller klikke Innstillinger og deretter trykke eller klikke Innstillinger. Deretter angir du Av for Skysamling. Dette forhindrer at enheten oppdateres med endringer som gjøres på andre Xbox Music-enheter, men det påvirker ikke de andre enhetene dine.