Oversikt over Xbox Music

På PCer eller tavle-PCer med Windows 8 eller Windows RT kan du spille av millioner av sanger gratis og direkte ved å bruke Xbox Music. Søk etter en artist, en sang eller et helt album, og spill av hva du vil med en gang.

Xbox Music-appen

Xbox Music-appen er inkludert gratis med Windows 8 og Windows RT, og du kan bruke den til å kjøpe og spille av musikk direkte (samt din egen musikk) via PCen. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også spille av musikk direkte via nettskyen på de andre enhetene dine.

Få mer informasjon om Music-appen.

Xbox Music Pass

Med et Xbox Music Pass kan du spille av sanger direkte eller kjøpe musikk via PCen, tavle-PCen, Xbox-konsollen eller Windows Phone uten å bli forstyrret av annonser. Hvis du har Windows 8 eller Windows RT, kan du strømme musikk på PCen i en begrenset periode uten å kjøpe et Music Pass. Les mer om Xbox Music Pass eller få deg et nå.

Xbox Music Store

I Xbox Music Store og Windows Phone Store finner du sanger, album, podcaster og mye mer å høre på. Noe av det kan du spille av, laste ned eller prøve gratis, men de fleste elementene er tilgjengelige for kjøp via Music-appen i Windows 8 og Windows RT samt Windows Phone.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik kjøper du musikk gjennom Xbox Music Store for Windows 8, Windows RT eller Windows Phone og Xbox Music og Xbox Video: Kjøp én gang, spill av hvor som helst.

Laste ned

En av de beste fordelene med Xbox Music Pass er at du kan laste ned så mye musikk du vil fra Xbox-markedsplassen. Når du har lastet ned musikk med Music Pass, kan du spille den av på datamaskinen og deretter synkronisere den med en enhet for å spille den av når du er på farten.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om synkronisering av musikk.

Spille av musikk direkte

Med Xbox Music i Music-appen får du tilgang til millioner av sanger du kan spille av direkte med en gang helt gratis på PCen eller tavle-PCen. Du kan også lage og lagre spillelister, slik at du enkelt får tilgang til favorittsangene dine. Med et abonnement på Xbox Music Pass kan du strømme musikk på følgende:

• Xbox 360-konsollen.
  • En datamaskin når du bruker Music-appen eller programvaren Zune Musikk + Video.
  • Zune HD-spillere og Windows Phone som er knyttet til Xbox Music Pass.

Hvis du vil vite mer om hva du kan gjøre, kan du se Xbox Music Pass.

Music-skyen

En av de beste funksjonene i Xbox Music er tilgang til din egen musikksamling via nettskyen. Når du legger til musikken din i Music-skyen, kan du spille den av via Xbox-konsollen, Windows Phone 8 eller en annen PC (etter at du har logget på med Microsoft-kontoen din).

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du legger til musikk i Music-appen og nettskyen, kan du se Vanlige spørsmål om synkronisering av musikk med nettskyen og Legge til musikk i Xbox Music i Windows 8.