Om Xbox Music Pass

Finn ut mer om Xbox Music Pass

Med et Xbox Music Pass kan du høre på millioner av sanger når du vil, uten å måtte kjøpe millioner av sanger. Et Xbox Music Pass-abonnement gjør at du kan direkteavspille og laste ned så mange sanger som du vil, fra Xbox Music Store og høre på dem så lenge du har abonnementet.

Du kan få et 1-måneders Xbox Music Pass eller spare penger og skaffe deg et årlig pass. Du får 12 måneder for prisen på 10 måneder. Abonnementet fornyes automatisk på slutten av hver periode, med mindre du avslutter det.

Du finner gjeldende pris ved å gå til Xbox Music Pass og trykke eller klikke Prøv det.

Med et Xbox Music Pass kan du gjøre følgende:

• Spille av sanger et ubegrenset antall ganger.
  • Last ned et ubegrenset antall sanger til datamaskinen og synkroniser dem et ubegrenset antall ganger til Windows Phone. Hvis du vil ha mer informasjon, se Bruke Xbox Music Pass på datamaskiner og enheter.
  • Spill av musikk direkte fra Xbox-musikkbutikken til Xbox-konsollen. Du kan også bruke Radio på Xbox-konsollen for å høre på spontane spillelister.

Obs!  Xbox Music Pass er bare for din personlige, ikke-kommersielle bruk. Det er utformet for å bli brukt av bare én person. Innhold, tilbud og funksjoner kan variere avhengig av land og region. Hvis du vil vite mer, se vilkårene for bruk av Xbox Live.