Høre på musikk på konsollen

Spille av musikk

Du kan høre på musikk på Xbox 360-konsollen ved å koble til en bærbar mediespiller, sette inn en CD eller spille musikk fra harddisken på konsollen.

Høre på musikk

Spille av musikk fra en bærbar mediespiller

picture
  1. Koble synkroniseringskabelen på mediespilleren til en USB-port på Xbox 360-konsollen. Det er to USB-porter på forsiden av konsollen bak en oval dør.

2. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.

3. Gå til Media, og velg deretter Music Player.

4. Velg Portable Device.

5. Velg musikken du vil spille av.

Rippe en CD til harddisken

Hvis du vil rippe musikk fra en CD til harddisken, gjør du følgende:

1. Legg en musikk-CD i DVD-skuffen på konsollen. Musikkspilleren starter automatisk.

2. Velg Rip CD.

3. Velg sangene du vil kopiere til harddisken, og velg deretter Rip CD.

Spille av musikk mens du spiller et spill

Du kan spille av musikk fra en bærbar musikkspiller eller fra harddisken mens du spiller et spill. Slik gjør du det:

1. Koble synkroniseringskabelen til den bærbare mediespilleren i en USB-port foran på Xbox 360-konsollen.
picture
  1. Start et spill, og trykk deretter Guide-knappen på kontrolleren.
  2. Gå til Media.
  3. Velg Select Music.
  4. Velg plasseringen for musikken du vil høre på (harddisken eller en tilkoblet mediespiller).
  5. Trykk Guide-knappen for å gå tilbake til spillet.
  6. Musikken spilles av i stedet for lydsporet til spillet hvis spillet støtter egendefinert musikk.

Spille av musikk fra iPod (AAC-format)

Du kan spille av MP3-filer fra iPod-enheten din på en hvilken som helst Xbox 360-konsoll. Hvis du vil høre på musikk som er lagret i AAC-format (Advanced Audio Coding), må du laste ned Optional Media Update, tilgjengelig gratis fra Xbox Live (se trinnene nedenfor).

Obs! Xbox 360-konsollen kan bare spille av AAC-filer som ikke er beskyttet av DRM (Digital Rights Management). Beskyttede AAC-filer vises nedtonet på Xbox Dashboard.

Laste ned Optional Media Update

Før du kan laste ned AAC-filer som ikke er beskyttet av DRM, må du installere Optional Media Update.

Slik gjør du det:

1. Gå til Bing, og søk etter "Optional Media Update".
  2. Velg Optional Media Update.
  3. Velg Optional Media Update på nytt.
  4. Velg Confirm Download. Nedlastingen er gratis.
  5. Når nedlastingen er fullført, velger du Continue og går deretter tilbake til Xbox Dashboard.

Viktig! Hvis du bruker konsollen til en venn og du allerede har lastet ned Optional Media Update på konsollen din, kan du ikke laste ned Optional Media Update på nytt. Optional Media Update kan bare lastes ned én gang via en gamertag. Hvis du vil høre på AAC-filer som ikke er beskyttet av DRM, hos en venn, må vennen din laste ned Optional Media Update.

Beslektede problemer