Selge musikken din i Xbox Music-butikken

Slik selger du musikken din i Xbox Music Store

Hvis du er en uavhengig musiker eller artist, kan du selge musikken din i Xbox Music-butikken. Du gjør dette ved å arbeide med en av flere selskaper som leverer musikk til Xbox Music-butikken. Hvert selskap har sitt eget system og sin egen prosess for å godta musikk og utbetale godtgjørelse, kontakt derfor følgende selskaper direkte hvis du vil ha mer informasjon:

Hvis musikken din allerede er til salgs i Xbox Music Store og du har spørsmål, kan du kontakte selskapet som leverer musikken din til Xbox.