Xbox Music-skyen

Oversikt

Med Xbox Music er musikken din koblet til nettskyen. Det betyr at du kan lytte til all favorittmusikken din uansett hvor du er, så lenge du er pålogget Xbox Music.

Enhver PC med Xbox Music kobles gratis til skyen. Legg til favorittene dine i Min musikk når du er hjemme, så finner du det samme fantastiske utvalget av sanger på jobb-PCen. Når du har et Xbox Music Pass, får du også tilgang til musikken på Windows Phone 8-, Windows 8- og Windows-RT-baserte enheter, Xbox 360-konsollen, iOS-enheter, Android-enheter og music.xbox.com, så du går ikke glipp av noe av musikken uansett hvor du er.

Slik synkroniserer du musikken din med nettskyen

Det er millioner av sanger i nettskyen, så det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Det er derfor musikksynkronisering er så nyttig – din personlige musikksamling i nettskyen begynner med musikken du allerede har på PCen.

Når du har lagt til musikken fra PCen din, spør Xbox Music om du vil lytte til musikken via andre enheter. Se etter dette varselet i samlingen din, eller du kan finne det senere ved å trykke eller klikke Innstillinger og deretter Preferanser.

Musikksynkronisering finner automatisk sanger og album på PCen som samsvarer med det som ligger på Xbox Music. Disse sangene legges deretter til fra musikksamlingen din i nettskyen. Dermed ser du dem automatisk på andre enheter som er koblet til nettskyen, og du kan spille dem av fra en Xbox 360-konsoll, Windows Phone 8-enhet, iOS-enhet eller Android-enhet, på music.xbox.com eller fra en hvilken som helst Windows 8- eller Windows RT-basert enhet med et Music Pass.

Noen ganger er det vanskelig å få perfekt resultat når synkroniseringen skjer automatisk. Du kan ta styringen når som helst (selv med musikksynkronisering deaktivert) ved å velge et album og velge Legg til og deretter Musikk i skyen (bare tilgjengelig med gyldig Xbox Music Pass). Slik kan du velge det som passer best fra Xbox Music.

Direkteavspilling fra nettskyen

Gratis musikk du har lagt til i samlingen i skyen, følges av sporadiske annonser når du direkteavspiller den på andre PCer. Hvis du selv kopierer musikkfiler fra en enhet til en annen, hører du ingen annonser. Xbox Music Pass-abonnenter slipper annonser uansett hvilken enhet de bruker.

Du kan alltid laste ned musikk du har kjøpt, og hvis du abonnerer på Xbox Music Pass, kan du laste ned musikk som direkteavspilles ved å sveipe opp applinjen og klikke Last ned.