Høre på musikk og se musikkvideoer på Xbox 360 med Xbox Music

Strømme musikk og musikkvideoer gjennom Xbox-konsollen

Du kan spille av musikkvideoer direkte fra Xbox Music Store på Xbox 360-konsollen. Med et Xbox Music Pass (tidligere kalt Zune-musikkpass) får du tilgang til tusenvis av sanger og musikkvideoer direkte via konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Music og velg Xbox Music-appen.

Obs!  Hvis du ikke har lastet ned Xbox Music-appen, eller hvis en oppdatering er nødvendig, lastes appen ned automatisk.

Bla gjennom eller søk etter musikk og musikkvideoer. Velg en sang, spilleliste eller musikkvideo som du vil direkteavspille.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke Xbox Music Cloud Locker på Xbox-konsollen?

Som en Xbox Music Pass-abonnent får du tilgang til Xbox Music Cloud Locker Service, spillelister osv. som du oppretter på konsollen. Du får også tilgang til Cloud Locker Service fra en datamaskin som kjører Windows 8 eller Windows RT eller fra Windows Phone.

Hvordan kan jeg se gratis musikkvideoer?

Som en Xbox Music Pass-abonnent kan du direkteavspille videoer gratis på Xbox-konsollen. Hvis du vil finne ut hvordan du direkteavspiller videoer, kan du se Direkteavspille og laste ned Xbox Video.

Hva trenger jeg for å spille av musikk og musikkvideoer på Xbox-konsollen?

Du trenger et betalt Xbox Live Gold-medlemskap og et Xbox Music Pass (eller et Zune-musikkpass) for å kunne spille av musikk eller musikkvideoer på konsollen.

Selv om du ikke har et musikkpass, kan du likevel utforske Xbox Music.

Jeg har problemer med å starte Xbox Music-appen på Xbox-konsollen.

Prøv å slette og installere appen på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Storage og velg deretter hovedlagringsenheten (sannsynligvis en harddisk eller minneenhet).
  3. Velg Games and Apps.
  4. Bla ned til Xbox Music-appen.
  5. Velg Y og deretter Delete.
  6. Gå tilbake til startsiden for Xbox, gå til Recent og start Xbox Music-appen på nytt.

Hva er forskjellen på en Zune-kode og en gamertag?

Det er ingen forskjell på en Zune-kode og en gamertag. Du bruker samme konto for Zune og Xbox 360.

Kan jeg bruke Xbox Music Pass med flere kontoer?

Nei. Et Music Pass kan bare være tilknyttet én Xbox Live-konto eller gamertag.

Hvordan annullerer Music Pass?

Hvordan administrerer jeg Xbox Music-kontoen?

Du kan administrere Xbox Music-kontoen ved å velge Account Management under My Music i Xbox Music-appen på Xbox-konsollen. Du kan også administrere den med Xbox Music-appen for Windows 8, Zune-programvaren på datamaskinen eller Min kontoXbox.com. Du logger på med Microsoft-kontoen din (tidligere kjent som Windows Live ID).

Xbox Live-tjenesten er ikke tilgjengelig.

Når du prøver å få tilgang til Xbox Music fra Xbox-konsollen, vises "Xbox Live service is not available." Prøv følgende:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Godta vilkårene for bruk:

1. Gå til Vilkår for bruk for Xbox Live.
  2. Godta vilkårene for bruk hvis du blir bedt om å gjøre det.
  3. Start Xbox Music på Xbox 360-konsollen.