Alle videoer du tidligere har kjøpt gjennom Xbox Video, mangler eller kan ikke spilles av på Xbox 360.

Alle filmer og episoder (unntatt nedlastinger) du tidligere har kjøpt, er ikke lenger i samlingen din.

Løsninger

Du må legge til sikkerhetsinformasjon i Microsoft-kontoen for å løse dette problemet. Gå til Oversikt over sikkerhetsbeviser for Microsoft-kontoen, og følg instruksjonene for å legge til sikkerhetsinformasjon i Microsoft-kontoen. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.