Avgjøre om du vil strømme eller laste ned Xbox Video til Xbox 360

Når du kjøper eller leier en video gjennom Xbox Video Store på en PC eller enhet med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 eller på en Windows-telefon, er det best å avgjøre om du vil strømme videoen eller laste den ned på Xbox 360-konsollen. Denne artikkelen gjør det enklere å avgjøre dette.

Strømme for å se nå

Strømming av en video er et godt alternativ hvis du har et raskt nettverk og en rask Internett-tilkobling og vil se en video umiddelbart.

Første gang du prøver å strømme en video på Xbox 360-konsollen, kjøres en tilkoblingstest for å finne ut om det er praktisk å strømme videoen. Hvis nettverket ditt ikke er raskt nok til å strømme videoen, blir du varslet før du bekrefter betalingen. Hvis nettverket ditt er for tregt for strømming av HD-video, kan det hende at du kan strømme SD-versjonen eller ganske enkelt laste ned videoen i stedet.

Nedlasting for å se senere

Nedlasting av en video er et godt alternativ hvis du har en treg Internett-tilkobling, hvis du ønsker å sikre at du får den aller beste videokvaliteten, eller hvis du kommer til å være frakoblet når du ser videoen. Selv om vi anbefaler å bruke en bredbånds-Internett-tilkobling (kabel, DSL eller LAN) for Xbox Video, har de fleste Internett-tilkoblinger støtte for videonedlasting.

Når du har bekreftet betalingen, starter nedlastingen umiddelbart. Når en bestemt prosentandel av videoen er lastet ned, vises avspillingsknappen, og du kan begynne å se videoen. Du kan også fullføre nedlastingen og gå til videosamlingen din for å spille av videoen senere.

Hvis du har problemer med å strømme eller laste ned video, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.