Bestemme om du vil strømme eller laste ned Xbox Video

Når du kjøper eller leier en video gjennom Xbox Video Store på Xbox 360, en Windows 8.1- eller Windows 8.1 RT-PC eller -enhet eller på en Windows Phone, må du kanskje avgjøre om du vil strømme videoen eller laste den ned. Når du har lest denne artikkelen, blir det enklere å ta dette valget.

Direkteavspilling for å se nå

Direkteavspilling av en video er et godt alternativ hvis du har en rask nettverks- og Internett-tilkobling og du ønsker å se en video umiddelbart.

På Xbox 360-konsollen kjøres en tilkoblingstest den første gangen du prøver å strømme en video, for å avgjøre om det er praktisk å strømme videoen. Hvis nettverket ditt ikke er raskt nok til å spille av videoen direkte, blir du varslet før du bekrefter betalingen. Hvis nettverket ditt er for tregt for direkteavspilling av HD-video, kan det hende at du kan direkteavspille SD-versjonen som et alternativ, eller ganske enkelt laste ned videoen i stedet.

Nedlasting for å se senere

Nedlasting av en video er et godt alternativ hvis du har en treg Internett-tilkobling, hvis du ønsker å sikre at du får den aller beste videokvaliteten, eller hvis du kommer til å være frakoblet når du ser videoen. Selv om de fleste Internett-tilkoblinger støtter videonedlasting, anbefaler vi å bruke en bredbånds-Internett-tilkobling (kabel, DSL eller LAN) for Xbox Video, spesielt hvis du ønsker å spille av videoer direkte.

Når du har bekreftet betalingen, starter nedlastingen umiddelbart. Når en bestemt prosentandel av videoen er lastet ned, vises Play-knappen, og du kan begynne å se videoen. Du kan også fullføre nedlastingen og gå til videosamlingen din for å spille av videoen senere.

Hvis du har problemer med å direkteavspille eller laste ned video, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.