Avgjøre om du vil strømme eller laste ned Xbox Video til Xbox 360

Når du kjøper eller leier en video, må du avgjøre om du vil strømme den eller laste den ned. Denne artikkelen gjør det enklere å avgjøre dette.

Strømme for å se nå

Strømming krever stor båndbredde, så dette er et godt alternativ hvis du har et raskt nettverk og en rask Internett-tilkobling. Og det er det eneste alternativet hvis du vil se en video med en gang.

En tilkoblingstest kjøres når du prøver å strømme en video på Xbox 360-konsollen. Hvis nettverket ditt ikke er raskt nok til å strømme videoen, blir du varslet før du bekrefter betalingen.

Obs!  Hvis du ikke kan strømme videoen i HD, kan du kanskje strømme SD-versjonen.

Hvis du vil vite hvordan du kan øke hastigheten på nettverket, kan du prøve Løsning for treg ytelse for Xbox 360.

Nedlasting for å se senere

Nedlasting er et bra alternativ hvis du har en tregere Internett-tilkobling. Nedlasting er også bra hvis du vil være sikker på at du får best mulig videokvalitet. Du kan i tillegg se videoen mens du er avlogget. Det anbefales at du bruker en bredbåndstilkobling til Internett for Xbox Video, for eksempel kabel eller DSL. Men de fleste Internett-tilkoblinger støtter nedlasting av video.

Nedlastingen starter øyeblikkelig etter at du har bekreftet betalingen. Det vises en avspillingsknapp etter at nedlastingen av videoen har begynt. Bare velg avspillingsknappen for å begynne å se. Du kan også fullføre nedlastingen og gå til videosamlingen din for å spille av videoen senere.

Hvis du har problemer med å strømme eller laste ned video, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.