Xbox-videoer du tidligere har kjøpt, mangler eller kan ikke spilles på Xbox 360.

Du kjøpte videoer eller har videoer som ble kjøpt i Xbox Video på Xbox 360-konsollen, men videoene mangler eller kan ikke spilles.

Løsninger

Prøv følgende løsningsmåter:

Løsning 1: Kontroller at du er koblet til Xbox Live

Hvis du har problemer med tilkoblingen, kan du prøve løsningen for tilkobling til Xbox Live.

Løsning 2: Logg på Xbox 360-konsollen ved å bruke kontoen du brukte til å kjøpe innholdet

Hvis du allerede er logget på med kontoen du brukte til å kjøpe innholdet, men fremdeles har samme problem, kan du prøve:

• Er innholdet oppført i fakturerings- og kjøpsloggen for din egen konto? Du kan sjekke dette ved å se Kontrollere fakturerings- og kjøpsloggen for Xbox Live eller Xbox Music Pass.

Hvis det er oppført, laster du ned profilen på nytt. Dette kan løse problemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

• Er innholdet i fakturerings- og kjøpsloggen for en annen konto som er lagret på Xbox 360-konsollen? Hvis du har tilgang til andre kontoer på Xbox-konsollen din, kan du sjekke fakturerings- og kjøpsloggen for disse og se om kjøpet ble gjort med en annen profil.

Hvis du finner innholdet i fakturerings- og kjøpsloggen for en annen profil på Xbox 360-konsollen, kan du laste ned denne profilen til konsollen på nytt og deretter prøve å spille av innholdet på nytt. Hvis du vil laste ned en profil på nytt, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

Løsning 3: Oppdater kjøpsloggen.

For å kunne gjøre dette må du slette innholdet og deretter laste det ned på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på Xbox-dashbordet.
  2. Velg System Settings.
  3. Velg Storage. Obs! Hvis du blir bedt om å velge en lagringsenhet, velger du All Devices.
  4. Velg System Items.
  5. Velg Marketplace System Data.
  6. Tøm systembufferen. (Gjør dette tre ganger før du fortsetter til neste trinn.)
  7. Slå konsollen av og deretter på igjen.
  8. Start Xbox Video-appen.
  9. Velg My Videos.
  10. Velg Account Management. Obs! Hvis boksen i øvre venstre hjørne viser "Show Movies", kan det hende du må velge den og endre den til "Show TV Shows."
  11. Trykk på X-knappen på kontrolleren for å oppdatere kjøpsloggen.

Dette skal føre til at videoene dine lastes inn på nytt. Når kjøpsloggen er oppdatert, venter du et par minutter, slik at innholdet blir fullstendig lastet inn. Hvor lang tid dette tar, avhenger av tilkoblingshastigheten og størrelsen på videobiblioteket.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.