Se Xbox Video på Xbox 360

Når du kjøper eller leier en film eller TV-serie på Xbox Video, er den tilgjengelig i samlingen din og følger med deg fra enhet til enhet. Du kan se den på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 eller XboxVideo.com.

Se Xbox Video på en HDTV eller HD-skjerm

HD-visning

For å se videoer i HD-kvalitet på en HDTV eller HD-skjerm fra Xbox 360-konsollen din laster du ned videoen fra Xbox Video Store til Xbox 360-konsollen din. Deretter kan du spille av videoen på HDTV-en eller HD-skjermen din på en av følgende måter:

• HDMI-kabel
  • HD AV-kabel for Xbox 360
  • VGA HD AV-kabel for Xbox 360

SD-visning

Du kan se SD-videoer på de fleste TV-er og skjermer ved å spille av videoen på en Xbox-konsoll ved å bruke ett av følgende:

• HD AV-kabel for Xbox 360
  • VGA HD AV-kabel for Xbox 360
  • kompositt-AV-kabel for Xbox 360 eller S-Video AV-kabel for Xbox 360
  • Obs!

• Hvilken kabel du må bruke, avhenger av AV-inngangen på TVen eller skjermen.
    • Flere faktorer påvirker oppløsningen når du ser en video du har kjøpt eller leid i Xbox Video Store, innbefattet bildekvaliteten til selve videoen (HD eller SD), egenskapene til spilleren, kabelen som brukes til å overføre videosignalet fra enheten til skjermen, og egenskapene til TVen eller skjermen.

Kjøp eller leie én gang, og se innholdet når og hvor du vil

Du kan leie eller kjøpe en film eller TV-serie på én enhet og se den på enhver enhet som har Xbox Video (f.eks. Xbox One, Xbox 360, en Windows 8.1-PC, et Windows 8.1 RT-nettbrett, Windows Phone 8 eller XboxVideo.com).

Obs! Når du bytter mellom enheter, må du sørge for å logge på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe videoen.

Flyttbare bokmerker

Med flyttbare bokmerker kan du alltid gjenoppta videoen der du sluttet, selv når du bytter mellom enheter. Med flyttbare bokmerker kan du begynne å se en video du har kjøpt eller leid på én enhet, og se videre fra samme sted på en annen enhet.

Obs! Når du bytter mellom enheter, må du sørge for å logge på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe videoen.