Se Xbox-videoer på Xbox 360-konsollen

Oversikt

Når du kjøper eller leier en video i Xbox Video Store, kan du se den på Xbox 360-konsollen på en SD-TV eller -skjerm, en HD-TV eller -skjerm eller en dataskjerm.

Obs!  Når du leier en video fra Xbox Video Store, kan du bare se den på enheten den ble leid for (konsollen, datamaskinen eller Windows-telefonen din).

Enheter

TV eller skjerm

Når du skal se HD-videoer i HD-kvalitet på en HD-TV eller -skjerm, må du spille dem av på HD-kompatibel maskinvare ved hjelp av en HDMI-, komponent- eller VGA-videokabel.

Det er to enkle måter å se en HD-video på som du har kjøpt eller leid fra Xbox Video Store på en kompatibel HDTV:

• Koblet til en Xbox 360-konsoll. Last ned videoen fra Xbox Video Store til Xbox 360-konsollen, og spill av videoen på HDTVen din ved hjelp av en HDMI-kabel, HD AV-kabelen for Xbox 360 eller VGA HD AV-kabelen for Xbox 360.

Fullstendig oppløsning på 1080p er bare tilgjengelig med en Xbox 360-konsoll og krever en 1080p-kompatibel HDTV som er HDCP-aktivert (High-bandwidth Digital Content Protection), samt en HDMI-kabel eller VGA HD AV-kabel for Xbox 360.

Hvis hjemmenettverket ditt er raskt nok, kan du også spille av videoer direkte. Med Xbox 360-konsollens HDMI-tilkobling eller VGA HD AV-kabelen for Xbox 360 kan du vise oppløsninger på opptil 1080p. Med HD AV-kabelen for Xbox 360 kan du vise oppløsninger på opptil 720p eller 1080p.

• SD-videoer. Du kan se SD-videoer på de fleste TVer ved å bruke en av disse kablene:
    • HD AV-kabel for Xbox 360
    • VGA HD AV-kabel for Xbox 360
    • Kompositt-AV-kabel for Xbox 360 eller S-Video AV-kabel for Xbox 360

Hvilken kabel du må bruke, avhenger av AV-inngangen på TV-en.

Skjermoppløsning

Flere faktorer påvirker oppløsningen når du ser en video du har kjøpt eller leid i Xbox Video Store, innbefattet bildekvaliteten til selve videoen (HD eller SD), egenskapene til spilleren, kabelen som brukes til å overføre videosignalet fra enheten til skjermen, og egenskapene til skjermen din.