Feil 0xc00d36c4 oppstår ved avspilling av en sang eller video

Du får følgende feilmelding når du prøver å høre på en sang eller se en video i Xbox Music, Film og TV eller Media Player.

0xc00d36c4
This item's file format may be unsupported, the file extension may be incorrect, or the file may be corrupted.

Dette betyr at sangen eller videoen har et filformat som ikke støttes. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis sangen eller videoen har formatet MKV, FLAC eller MIDI.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Løsning 1: Spill av filen i en annen mediespiller. Du kan for eksempel prøve å spille av filen i Windows Media Player.
  • Løsning 2: Konverter filen til et støttet format. Du kan for eksempel konvertere filen til WMA-, WMV- eller MP3-formatet.
  • Løsning 3: Gjennomgå informasjonen på denne siden for Xbox 360: FAQ om video- og lydavspilling på Xbox 360.