Feilkode 0xc101a053 vises når du spiller av en sang eller video via Xbox Live

Du får følgende feilmelding når du prøver å spille av en sang eller se en video i Xbox Music, Xbox Video, Groove eller Film og TV:

Vi kan ikke kontrollere avspillingsrettighetene for denne artikkelen for øyeblikket. Prøv på nytt senere. Kontroller at du logger på med en konto som samsvarer med innstillingen for området på enheten.

0xc101a053

Dette betyr kanskje at det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å prøve løsningene nedenfor:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2017-02-23T10:03:57.2243584+00:00

Løsning 2: Kontroller at du er logget på riktig konto

Kontroller at du er logget på en konto med et Xbox Music Pass- eller et Groove Music Pass-medlemskap, og at innstillingen for område på enheten stemmer med området på kontoen.