Feilkode C00D1197 vises når du bruker Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille av en sang eller video med Zune-programvaren:

C00D1197

Dette kan bety at sangen eller videoen er flyttet, har fått nytt navn eller er slettet fra datamaskinen, eller at sangen eller videoen er lagret på en datamaskin eller lagringsenhet som for tiden ikke er tilgjengelig.

Løsninger

Hvis du prøver å spille av en sang eller video i Zune-samlingen

Det kan hende sangen eller videoen er blitt flyttet, har fått nytt navn eller er slettet fra datamaskinen gjennom et annet program enn Zune, for eksempel Windows Explorer.

• Hvis du flyttet elementet: Prøv å flytte det tilbake til den forrige plasseringen.
  • Hvis du endret navn på elementet: Prøv å endre tilbake til den opprinnelige tittelen.
  • Hvis du slettet elementet: Prøv å gjenopprette det fra papirkurven.

Hvis problemet vedvarer: Slett elementet fra samlingen (høyreklikk elementet, klikk Slett), og prøv å laste ned elementet på nytt.

Hvis du prøver å spille av en sang eller video som er lagret på en annen datamaskin eller ekstern lagringsenhet

Kontroller at datamaskinen din og datamaskinen eller lagringsenheten du prøver å nå, er koblet til nettverket. (Hvis den andre datamaskinen er en server, kan den være opptatt eller midlertidig utilgjengelig. Prøv på nytt senere.)

Hvis sangen eller videoen er en del av en spilleliste du har lagt til i Zune-programvaren

Det kan hende sangen eller videoen ikke er lastet ned riktig. Prøv å laste ned sangen eller videoen på nytt.