Feilkode C00D11CD eller C00D1126 vises når du bruker Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Oversikt

Hvis du får feilkode C00D11CD eller C00D1126 når du prøver å bruke Zune-programvaren, kan det hende at det er problemer med nettverksforbindelsen eller programvareinstallasjon, eller at det foreligger en medielisenskonflikt.

På denne siden

Problem

Hvis du får feilkode C00D11CD eller C00D1126, kan det bety ett av følgende:

• Du har mistet Internett-tilkoblingen.
  • Zune-serveren er nede.
  • Noe gikk galt under installering av programvaren Zune Musikk + Video.
  • Zune-programvaren oppdager konflikter med medielisensene for innholdet du har lastet ned fra Zune Musikk + Video-markedsplassen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Kontroller at du spiller av innhold fra datamaskinen du opprettet kontoen din på.
  • Kontroller statusen til Zune-tjenesten på Xbox Live-tjenestestatus. Hvis tjenesten er utilgjengelig, kan du prøve på nytt senere.
  • Kontroller at du fortsatt er koblet til Internett. Det kan hende du har mistet Wi-Fi-tilkoblingen, at tjenesten er nede eller at ruteren er frakoblet og trenger å bli startet på nytt.
  • Slik kontrollerer du om det er problemer med tilkoblingen på datamaskinen:
    1. Klikk først Start, og deretter Kontrollpanel.

Hvis du bruker Windows 8: Gå til startskjermen og skriv inn kontrollpanel. Trykk deretter Enter for å åpne kontrollpanelskjermen.

2. Klikk eller trykk Nettverk og Internett, og klikk eller trykk deretter Vis nettverksstatus og -oppgaver. Skjermen forteller deg om du er koblet til et nettverk eller ikke.
    3. Hvis du ikke er koblet til, klikker eller trykker du Koble til et nettverk fra statusvinduet, og velger et tilgjengelig nettverk.
    4. Hvis du er koblet til feil nettverk, velger du det riktige nettverket og angir passkoden hvis du blir bedt om det.
  • Hvis du fortsatt ikke kan koble til Internett, kan det være et problem med Internett-tjenesten. Forsøk å logge deg på igjen senere, eller kontakt Internett-leverandøren.
  • Kontroller at du har angitt riktig e-postadresse og passord. Her er noen ting du bør passe på nå du logger deg på Zune-kontoen din:
    • Kontroller at Caps lock-tasten på tastaturet er av.
    • Du logger deg på Zune-kontoen med samme e-postadresse og passord som for Microsoft-kontoen (også kalt Windows Live-ID).
    • Hvis du nylig har lagt til eller endret en Microsoft-konto (også kalt Windows Live-ID), og du konfigurerte Zune med en eldre konto, blir du ikke logget på Zune-kontoen med den nye kontoen.
    • Hvis du vil at Zune-kontoen skal knyttes til en ny Microsoft-konto og et nytt passord, må du åpne en ny, separat Zune-konto.
  • Hvis du har glemt eller ikke klarer å logge deg på med passordet, kan du forsøke å tilbakestille passordet.
  • Hvis du fikk denne feilmeldingen da du lastet ned Zune-programvaren, ser du etter tilgjengelige Microsoft-oppdateringer, og installerer deretter Zune-programvaren på nytt:
    1. Gå til Microsoft Update i nettleseren, og følg instruksjonene for å installere alle tilgjengelige oppdateringer.

Merknad Hvis Internett-tilkoblingen din er treg, kan det ta flere timer å oppdatere operativsystemet.

2. Avinstaller Zune-programvaren på datamaskinen din, og last ned Zune-programvaren på nytt. Se Laste ned eller installere på nytt programvaren for Zune Musikk + Video og Zune-spilleren for mer informasjon.
  • Hvis du får denne feilmeldingen mens du kjøper, laster ned eller synkroniserer medieelementer, forsøker du å logge deg av Zune-programvaren, og deretter logge deg på igjen. Lisensene til elementene du lastet ned fra markedsplassen skal nå automatisk bli oppdatert. Det er ikke sikkert at Microsoft kan løse alle medielisenskonflikter.
  • Utfør en ren oppstart for å identifisere eventuelle problemer med brannmurer fra tredjeparter. Slik gjør du det:
    1. Gå til vinduet Systemkonfigurasjon. Slik gjør du det:

I Windows 8 skriver du inn msconfig, og klikker eller trykker deretter ikonet som kommer opp på skjermen.

I Windows 7 eller Windows Vista klikker du Start, skriver inn misconfig i Start Søk-boksen, og klikker deretter msconfig.exe under Programmer.

I Windows XP klikker du først Start, og deretter Kjør. Skriv inn msconfig, og klikk til slutt OK.

2. Gå til vinduet Systemkonfigurasjon, og klikk eller trykk Selektiv oppstart i kategorien Generelt.
    3. I kategorien Tjenester merker du av for Skjul alle Microsoft-tjenester nederst til venstre i vinduet, og klikker eller trykker deretter Deaktiver alle.
    4. Klikk eller trykk OK, og klikk eller trykk deretter Start på nytt.
    5. Start Zune-programvaren. Hvis du ikke lengre mottar feilmeldingen "make sure you’re connected to the Internet" (kontroller at du er koblet til Internett), kontakter du brannmurprodusenten for å finne ut hvordan du konfigurerer brannmuren slik at den virker sammen med Zune-programvaren.
  • Legg til Zune i unntakslisten for Windows-brannmuren. Slik gjør du det:

• I Windows 8 og Windows 7:

1. Klikk Start, skriv firewall.cpl i Start Søk-boksen, og trykk deretter Enter.

I Windows 8: Begynn å skrive inn firewall.cpl i startskjermen, og klikk eller trykk deretter ikonet når det kommer opp på skjermen.

2. Klikk Slipp et program gjennom Windows-brannmuren i venstre kolonne.

I Windows 8: Klikk Slipp en app eller funksjon gjennom Windows-brannmuren.

3. Klikk eller trykk Tillat et annet program / en annen app nederst til høyre.
      4. Finn og velg Zune i vinduet Legg til et program / en app, og klikk deretter Legg til.
      5. Velg Zune, og trykk deretter Legg til.
      6. Klikk OK to ganger for å lagre endringene.
    • I Windows Vista:

1. Klikk Start, skriv firewall.cpl i Start Søk-boksen og trykk deretter Enter.
      2. Klikk Slipp et program gjennom Windows-brannmuren. Hvis du blir spurt om administratorpassord eller bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Fortsett.
      3. Klikk først Legg til program, og deretter Bla gjennom.
      4. Finn Zune, og klikk deretter Åpne.

Obs! Zune installeres som standard i mappen C:\Program Files\Zune.

5. Klikk OK to ganger for å lagre endringene.
    • I Windows XP

1. Klikk Start, klikk Kjør, skriv firewall.cpl, og klikk deretter OK.
      2. Klikk kategorien Unntak.
      3. Klikk først Legg til program, og deretter Bla gjennom.
      4. Finn og velg Zune.exe, og klikk deretter Åpne.

Obs! Zune installeres som standard i mappen C:\Program Files\Zune.

5. Klikk OK to ganger for å lagre endringene.
  • Forsøk å registrere filen Wmnetmgr.dll. I Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista gjøres dette på følgende måte:

1. Klikk Start, skriv inn cmd i boksen Start søk, og høyreklikk deretter cmd-filen når den kommer opp.

I Windows 8: Begynn å skrive inn cmd på startskjermen, og klikk eller trykk deretter ikonet Kommandolinje når det kommer opp på skjermen.

2. Klikk eller trykk Kjør som administrator, og klikk deretter Ja.
    3. Når kommandolinjen vises, skriver du inn følgende kommandoer. Trykk Enter etter hver kommandolinje:
      cd\windows\system32
      regsvr32 wmnetmgr.dll
    4. Skriv exit og trykk deretter Enter for å lukke kommandolinjevinduet.