Feilkode C00D124D vises når du bruker Zune-programvaren

Oversikt

Hvis du ser feilkode C00D124D, betyr det at datamaskinen ikke gjenkjenner en tilkoblet enhet, f.eks. Windows Phone 7.

Problem

Vanligvis betyr feilkode C00D124D at det er problemer med å koble enheten til datamaskinen. Telefonen kan f.eks. være tilkoblet datamaskinen og Zune-programvaren gjenkjenner ikke den.

Løsninger

Løsning 1: Koble fra telefonen din og start deretter på nytt.

Koble telefonen fra datamaskinen og start deretter telefonen og datamaskinen på nytt.

Starte Windows Phone 7 på nytt

Hold inne Strøm-knappen til du ser Skyv nedover for å skru av og skyv deretter nedover. Etter at telefonen er slått av trykker du Strøm-knappen for å skru på telefonen igjen.

Hvis omstartssekvensen ikke virker for telefonen din, kan du prøve ett av følgende alternativer:

• Hold Strøm-knappen nede i 10 sekunder. Etter at telefonen er slått av trykker du Strøm-knappen for å skru på telefonen igjen.
  • Hvis telefonen har et batteri som kan byttes, fjerner og setter du inn batteriet på nytt. Batteriet er plassert under telefonens bakpanel. Så trykker du Strøm-knappen for å skru på telefonen igjen.

Koble telefonen til datamaskinen på nytt med USB-kabelen som fulgte med telefonen. Prøv deretter å synkronisere mediene dine igjen.

For å kontrollere om elementene dine synkroniseres, går du til skjermbildet Telefon og klikker Oppsummering eller enhetsikonet for å bekrefte at elementene ble lagt til.

Løsning 2: Prøv den trinnvise løsningen for "Datamaskinen kjenner ikke igjen enheten i Zune-programvaren".

For å prøve en trinnvis løsning, går du til Datamaskinen kjenner ikke igjen enheten i Zune-programvaren.

Løsning 3: Oppdatere enhetsdriveren for Windows Phone 7

For å starte, kobler du telefonen til datamaskinen ved å bruke USB-kabelen som kom med enheten og deretter følger du disse trinnene på datamaskinen:

1. Klikk Start på datamaskinen, høyreklikk Datamaskin og klikk deretter Kontrollpanel.

Hvis du bruker Windows 8 I Startskjermen starter du å skrive "datamaskin". Når det vises på skjermen, høyreklikker eller sveiper du Datamaskin-ikonet og deretter klikker eller trykker du Egenskaper.

2. Klikk eller trykk Enhetsbehandling på listen til venstre.
  3. Et vindu vil komme opp med navnet på datamaskinen din og en opplisting av filer. Hvis du ikke ser filene, klikker du pilen ved siden av datamaskinnavnet for å se listen. Navnet på Windows Phone burde være oppført under Bærbare enheter. Hvis Windows Phone ikke ble installert på riktig måte, kan det være oppført med et gult utropstegn. Eller det kan være oppført under Andre enheter som en USB-enhet eller en ukjent enhet.
  4. Høyreklikk eller sveip navnet på telefonen din og klikk deretter Avinstaller.
  5. Velg Slett driverne for denne enheten og klikk eller trykk deretter OK.
  6. Gå tilbake til vinduet for enhetsbehandling, klikk eller trykk menyen Handling og klikk eller trykk deretter Søk etter maskinvareendringer.
  7. Åpne Bærbare enheter, dobbeltklikk eller sveip navnet på Windows Phone og klikk eller trykk deretter kategorien Driver. Eller, hvis du ikke ser navnet på telefonen, klikker eller trykker du Ukjent enhet oppført under Andre enheter og klikker eller trykker deretter kategorien Driver.
  8. Klikk eller trykk Oppdater driver og deretter klikker eller trykker du Søk etter programvaredrivere i datamaskinen.
  9. Klikk eller trykk Søk, finn mappen Programfiler/Zune/Drivere på maskinen din og klikk eller trykk deretter OK.
  10. Klikk eller trykk Neste, og, hvis du blir bedt om det, trykk eller klikk Installer. Det kan hende du bare får alternativet Lukk.
  11. Etter at installasjonen av driveren er fullført, lukker du de åpne vinduene helt til du avslutter enhetsbehandling, og deretter starter du datamaskinen på nytt dersom du blir bedt om det.