Feilkode C00D12FS

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Oversikt

Hvis du får feilkoden C00D12FS når du bruker Zune-programvaren, har det oppstått en DRM-feil (Windows Digital Rights Management).

Årsak

Denne feilen oppstår vanligvis når en Windows DRM-komponent mangler eller er skadet og må byttes ut eller oppgraderes.

Ting du kan forsøke

Prøv følgende:

• Lukk Zune-programvaren, start den på nytt, og prøv på nytt.
  • Hvis Windows DRM-programvaren mangler, kan du laste ned den nyeste versjonen av Windows Media Player og prøve på nytt.
  • Oppgrader sikkerhetskomponentene for den digitale mediespilleren. Her er to måter å oppgradere på:
    • Gå til webområdet Oppgradering av sikkerhetskomponenter, og klikk Oppgrader. Hvis du ikke ser oppgraderingsknappen, kan du prøve neste løsning.
    • Oppgrader sikkerhetskomponentene i webleseren.

1. Hvis du bruker Internet Explorer, klikker du Verktøy og deretter Alternativer for Internett. (Hvis du ikke ser verktøylinjen, kan du trykke ALT-tasten på tastaturet.)
      2. I kategorien Generelt under Leserlogg klikker du Slett.
      3. Merk alle boksene i vinduet, og klikk deretter Slett.
      4. Klikk kategorien Sikkerhet, klikk Klarerte områder, og klikk deretter Områder-knappen.
      5. I Søk-boksen skriver du *.microsoft.com, klikker Legg til og deretter Lukk
      6. I kategorien Sikkerhet klikker du Egendefinert nivå.
      7. Under Tilbakestill egendefinerte innstillinger velger du Lav, klikker Tilbakestill og deretter OK.
      8. Klikk kategorien Personvern, og klikk deretter knappen Områder.
      9. I Adresse-feltet skriver du *.microsoft.com og klikker deretter Tillat.
      10. Klikk OK, og lukk deretter alle leservinduer.

Prøv å logge på Markedsplass eller spille av innholdet på nytt for å se om problemet er løst.

Obs! Hvis du vil finne ut hvordan du oppdaterer sikkerhetskomponenter i andre lesere, kan du se hjelpen for den leseren.

• Prøv å bruke Microsoft Fix it for å reparere skadede DRM-komponenter automatisk:

Klikk koblingen Løs dette problemet nedenfor. Klikk deretter Kjør i dialogboksen Filnedlasting og følg trinnene i veiviseren.

Løs dette problemet
Microsoft Fix it 50765

Merknader:

• Det kan hende veiviseren bare er på engelsk. Den automatiske løsningen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en minnepinne eller en CD. Kjør den deretter på datamaskinen med problemet.

Når du har kjørt Fix it, skal lisensene automatisk oppdatere seg og du skal være i stand til å spille av beskyttet innhold.