Feilkode C00D1353 vises når du logger på Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du får følgende feilkode når du prøver å logge på Zune-programvaren:

C00D1353

Dette kan bety at den aktuelle posisjonen din ikke stemmer overens med stedet du har registrert i Xbox Music-kontoen. Dette feilen oppstår vanligvis på grunn av følgende årsaker:

• Du prøver å logge deg på Zune-programvaren et land eller et område der Zune-tjenesten ikke er tilgjengelig.
  • Windows på datamaskinen er satt til et annet land eller område enn det Xbox Music-kontoen din er satt til.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller at samme land/område er valgt for datamaskinen og Xbox Music-kontoen.

Løsning 2: Følg denne fremgangsmåten for å kontrollere eller endre innstillingen for land/område på datamaskinen.

Windows 8

1. Skriv inn Kontrollpanelstartskjermen.
  2. Klikk eller trykk Kontrollpanel-ikonet på venstre side av skjermen.
  3. Klikk eller trykk Klokke, språk og område.
  4. Klikk eller trykk Endre plassering under Område.
  5. Klikk eller trykk kategorien Formater.
  6. Velg land eller område i rullegardinlisten Format.
  7. Klikk eller trykk kategorien Plassering. Velg land eller region i rullegardinlisten Hjemsted.
  8. Klikk eller trykk først kategorien Administrativ, og deretter knappen Endre nasjonale innstillinger.
  9. Velg land eller region i rullegardinlisten Gjeldende nasjonale innstillinger.
  10. Klikk eller trykk OK, deretter Bruk og OK.

Windows 7: Endre innstillingen for land eller område

Windows Vista: Endre innstillingen for land eller område