Feilkode C00D1364 vises når du logger på Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du ser følgende feilkode når du logger på Zune-programvaren:

COOD1364

Dette kan bety at du enten har mistet Internett-forbindelsen eller Wi-Fi-tjenesten, eller det kan hende brukernavnet og passordet du angir for Zune, ikke er riktig.

Løsninger

Prøv en eller flere av løsningene i delen nedenfor for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller Internett-tilkoblingen

Kontroller at du er koblet til Internett. Det kan hende du har mistet Wi-Fi-tilkoblingen, tjenesten er nede eller at ruteren er frakoblet og bare trenger å bli startet på nytt. Slik kontrollerer du om det er problemer med Wi-Fi-tilkoblingen på datamaskinen:

Windows 8.1

Fra startskjermen begynner du å skrive "vis nettverkstilkoblinger" og deretter trykker eller klikker du Vis nettverkstilkoblinger på listen over resultater til høyre på skjermen. Dette viser om du er koblet til et nettverk eller ikke.

• Hvis du ikke er koblet til, trykker og holder du (eller høyreklikker) Wi-Fi og trykker eller klikker Koble til/fra. Velg et Wi-Fi-nettverk, og angi legitimasjonen hvis du blir bedt om det.
  • Hvis du er koblet til feil nettverk, velger du det riktige nettverket og angir legitimasjonen hvis du blir bedt om det.

Windows 7

1. Klikk først Start og deretter Kontrollpanel.
  2. Klikk eller trykk Nettverk og Internett, og klikk eller trykk deretter Vis nettverksstatus og -oppgaver. Skjermen forteller deg om du er koblet til et nettverk eller ikke.
    • Hvis du ikke er koblet til, klikker eller trykker du Koble til et nettverk fra statusvinduet, og velger deretter et tilgjengelig nettverk.
    • Hvis du er koblet til feil nettverk, velger du det riktige nettverket og angir passkoden hvis du blir bedt om det.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du tester nettverkstilkoblingen for Windows, kan du se Feilsøke problemer med nettverkstilkoblingen.

Løsning 2: Kontroller statusen til Zune-tjenesten

Kontroller statusen til Zune-tjenesten på Xbox Live-tjenestestatus. Hvis tjenesten er utilgjengelig, kan du prøve på nytt senere.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til, kan det være et problem med Internett-tjenesten. Vent en stund og prøv deretter å logge på på nytt, eller kontakt Internett-leverandøren.

Løsning 3: Kontroller legitimasjonen

Kontroller at du har angitt riktig e-postadresse og passord. Her er noen tips:

• Kontroller at Caps lock-tasten på tastaturet er av.
  • E-postadressen og passordet til Zune-kontoen er det samme som du bruker til å logge på Xbox-kontoen og Microsoft-kontoen.
  • Hvis du nylig har lagt til eller endret en Microsoft-konto, og du konfigurerte Zune med en eldre konto, kan du ikke logge på Zune-kontoen med den nye Microsoft-kontolegitimasjonen. Hvis du vil at Zune-kontoen skal knyttes til en ny Microsoft-konto, må du åpne en ny Zune-konto, som vil være separat fra den du allerede har.

Hvis du har glemt passordet eller passordet ikke fungerer, kan du se Tilbakestille passordet.

Start datamaskinen på nytt, og logg på Zune igjen.