Du får feilkode C00D1374 når du kobler deg til Zune-markedsplassen ved hjelp av programvaren Zune Musikk + Video

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du får følgende feilkode og -melding når du kobler deg til Zune-markedsplassen ved hjelp av programvaren Zune Musikk + Video:

C00D1374

Dette betyr at programvaren Zune Musikk + Video ikke kan koble til Zune-markedsplassen.

Løsninger

Løsning 1: Gå til siden Tjenestestatus for å se om det er midlertidige problemer med Zune-tjenesten.

Løsning 2: Kontroller at nettleseren ikke er konfigurert til å arbeide frakoblet. I Internet Explorer gjør du dette ved å klikke Fil-menyen og kontrollere at menyelementet Arbeid frakoblet ikke er valgt.

Løsning 3: Kontroller at du er koblet til Internett Dette gjør du ved å klikke Start, klikke Kontrollpanel, klikke Nettverk og Internett, og deretter klikke Vis nettverksstatus og -oppgaver. Skjermen forteller deg om du er koblet til et nettverk eller ikke. Hvis du ikke er koblet til, klikker du Koble til et nettverk fra statusskjermen, og velger et tilgjengelig nettverk.

Løsning 4: Vent litt før du forsøker å koble deg til markedsplassen igjen. Det kan hende at et problem med markedsplassen er i ferd med å bli løst.

Løsning 5: Prøv å endre passordet til passordet du bruker for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet, går du til Du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, og følger deretter trinnene for å endre passordet. Når du har fått det nye passordet, logger du deg på Zune-kontoen og forsøker markedsplassen igjen.

Løsning 5: Kontroller LAN- og proxy-innstillingene i Internet Explorer. Åpne nettleseren, klikk Verktøy -ikonet, klikk Alternativer for Internett, klikk kategorien Tilkoblinger og deretter LAN-innstillinger. Kontroller at alternativene Identifiser innstillinger automatisk og Bruk en proxyserver ikke er valgt.