Xbox Music-avspilling er ikke tilgjengelig i frakoblet modus på en Android-enhet

Når du starter Android-enheten og Xbox Music-appen, får du følgende feilmelding:

Sorry but offline playback is not supported on your device. For more information, please go to http://support.xbox.com.

Når du går til spillelisten, ser du ikke alternativet Make offline.

Mer informasjon

Dette kan skje av følgende årsaker:

• Xbox Music-appen støtter foreløpig ikke Android-enheter med en Intel- eller MediaTek-prosessor. Du kan finne ut om enheten har en Intel- eller MediaTek-prosessor ved å se i brukerhåndboken eller kontakte enhetsprodusenten. Vær oppmerksom på at du fortsatt kan strømme innhold fra nettet på disse enhetene når du er koblet til Internett.

Android 4.4.2 støttes ikke for avspilling i frakoblet modus for andre enn Nexus 4-, Nexus 5- og Nexus 7-enheter.