Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Lage en Xbox Music-spilleliste i Xbox Music-appen på en Android-enhet

Legge til en spilleliste

Du kan lage en spilleliste i Xbox Music-appen på en Android-telefon eller -enhet med Xbox Music Pass.

Følg denne fremgangsmåten i Xbox Music-appen på en Android-basert enhet:

  1. Logg på Xbox Music-appen med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Music Pass.
  2. Velg Playlist.
  3. Velg eller trykk plusstegnet (+).
  4. Angi et navn for spillelisten.
  5. Velg Create.

Beslektede problemer

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Lage en Xbox Music-spilleliste i Xbox Music-appen på en Android-enhet, som du leste om, eller om et annet problem?