Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Kinect for Windows – side for programvareutviklere

Hvis du er programvareutvikler og vil laste ned Kinect for Windows software development kit (SDK), går du til Kinect for Windows og klikker DEVELOP.

Hvis du vil ha hjelp til å utvikle programmer, kan du gå til Kinect for Windows eller Kontakt oss.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Kinect for Windows – side for programvareutviklere, som du leste om, eller om et annet problem?