Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Reparasjon av Kinect for Windows

Hvis du trenger å få Kinect for Windows-sensoren reparert, kan du bestille reparasjon på Xbox kundestøttesenter på Internett. Reparasjonsprosessen er enkel, og du får regelmessige oppdateringer om status for reparasjonen.

Hvis du vil ha mer informasjon om reparasjon av Kinect-sensoren, kan du se følgende artikler om Kinect for Xbox 360:

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Reparasjon av Kinect for Windows, som du leste om, eller om et annet problem?