Kinect for Windows

Vær kontrolleren på Windows-PCen din

Enten du underviser, lærer opp ansatte, fremstiller produkter eller utnytter noen av de utallige andre mulighetene som datamaskiner gir, kan du skape noe utrolig med Kinect for Windows.

På denne siden

Sett opp Kinect for Windows-sensoren

Sette opp Kinect for Windows

Lær om oppsett av Kinect for Windows, systemkrav og garantiinformasjon.

Kjente problemer og råd om feilsøking

Kjente problemer med Kinect for Windows

Feilsøking av problemer med Kinect for Windows-sensoren.

Windows-programmet fungerer ikke med en Kinect for Xbox 360-sensor

Finn ut hva du skal gjøre hvis Kinect for Windows-programmet ikke fungerer med Kinect for Xbox 360-sensoren.

Windows-programmet oppdager en feil på Kinect for Windows-sensoren

Finn ut hva du skal gjøre hvis Kinect for Windows-programmet rapporterer en feil på Kinect for Windows-sensoren.

Windows-programmet oppdager en frakoblet Kinect for Windows-sensor

Løs problem med frakoblet Kinect for Windows-sensor.

Windows-programmer krever en Kinect for Windows-sensor

Finn ut hva du skal gjøre hvis Windows-programmet som krever en Kinect for Windows-sensor, ikke klarer å gjenkjenne sensoren.

Windows-programmet gjenkjenner ikke Kinect for Windows-sensoren

Finn ut hva du skal gjøre hvis den tilkoblede sensoren ikke blir gjenkjent av Windows-programmet som en Kinect for Windows-sensor.

Windows-programmet klarer ikke å kommunisere med en Kinect for Windows-sensor på grunn av båndbreddebegrensninger

Finn ut hvordan du feilsøker Kinect for Windows-kommunikasjonsfeil som skyldes at det er for mange enheter koblet til datamaskinen.

Windows-programmet krever en Kinect for Windows-sensor, men et annet Windows-program bruker den

Finn ut hva du skal gjøre hvis ett Windows-program hindrer Kinect for Windows-sensoren i å kommunisere med et annet Windows-program.

Reparasjon av Kinect for Windows-sensoren

Reparasjon av Kinect for Windows-sensoren

Finn ut hvordan du får Kinect for Windows-sensoren reparert.

Programvareutviklere

Kinect for Windows – side for programvareutviklere

Last ned Kinect for Windows SDK og få hjelp for utviklere.

Produktgaranti og sikkerhetsinformasjon

Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren

Last ned garantien eller gå gjennom produktsikkerhetsinformasjonen for Kinect for Windows-sensoren.