Kjente problemer og feilsøkingstips for Kinect for Windows

Løsninger

Feilmeldinger: "Device not supported" eller "No Kinect device found"

Hvis du får noen av disse feilmeldingene, bruker du sannsynligvis en Kinect for Xbox 360-sensor, ikke den nye Kinect for Windows-sensoren. Kontroller at du har en Kinect for Windows-sensor: Hvis det står "Xbox 360" på forsiden, er det en Kinect for Xbox 360-sensor, ikke en Kinect for Windows-sensor.

Hvis du er programvareutvikler, kan du bruke Kinect for Xbox 360-sensoren sammen med datamaskinen for å teste programvaren du arbeider på. For å få en fullverdig Kinect for Windows-opplevelse anbefaler vi at du laster ned Kinect for Windows SDK og bruker det sammen med en Kinect for Windows-sensor.

Dårlig respons eller treg ytelse

Hvis Kinect for Windows-sensoren gir dårlig respons eller ytelse, kan det skyldes at du har for mange andre enheter koblet til SUB-portene på datamaskinen. Koble fra de andre enhetene og prøv Kinect-sensoren på nytt. Hvis du allerede har koblet fra de andre enhetene, kan du prøve å koble Kinect-sensoren til en annen USB-port. Hvis du bruker en USB-hub, kobler du den fra og kobler Kinect for Windows-sensoren direkte til datamaskinen.

Kontroller at datamaskinen har de siste operativsystemoppdateringene og maskinvaredriverne. Du kan hente oppdateringene på Windows Update.