Sette opp Kinect for Windows

Løsninger

Sett opp Kinect for Windows-sensoren

Følg disse retningslinjene for å sikre at Microsoft Kinect for Windows-sensoren fungerer bra. (Merk at noen av disse anbefalingene inneholder koblinger til relevant Kinect for Xbox 360-informasjon.)

• Kontroller at datamaskinen har Windows 7 og de nyeste driverne fra Windows Update.
  • Sett sensoren vannrett midt foran skjermen, eller følg konfigureringsinstruksjonene i programmet.
  • Plasser sensoren på en flat, stabil overflate, vekk fra alle kanter.
  • Ikke plasser sensoren på en høyttaler eller en vibrerende overflate.
  • Ikke vipp sensoren manuelt.
  • Kontroller at sensoren kan vippe fritt, og at forsiden ikke er blokkert av ledninger eller andre gjenstander.
  • Hold sensoren vekk fra direkte sollys.
  • Hold bakgrunnsstøyen på et lavt nivå for å unngå problemer med talegjenkjenning (unngå å plassere sensoren i nærheten av vifter, høyttalere eller støyende maskineri).
  • Hold linsen ren.
  • Hvis du bruker et monteringstilbehør, må du passe på at sensoren er riktig montert.
  • Hvis du bruker Kinect for Windows med en frontprojeksjons-TV, se Bruke Kinect-sensoren med frontprojeksjons-TVer.

Systemkrav

Kinect for Windows krever følgende:

• Ett av følgende operativsystemer:
    • Windows 7
    • Windows Embedded Standard 7

• Maskinvarekrav
    • 32-biter (x86) eller 64-biters (x64) prosessor
    • Tokjerners 2,66 GHz eller raskere prosessor
    • Egen USB 2.0-buss
    • 2 GB RAM
    • En Kinect for Windows-sensor

• Programvarekrav

Vanlige spørsmål

Har du et spørsmål om Kinect for Windows-sensoren? Gå til Vanlige spørsmål for Kinect for Windows for den nyeste informasjonen og svar på vanlige spørsmål.

Koblinger til produktgaranti og sikkerhetsinformasjon