Windows-programmet oppdager en feil på Kinect for Windows-sensoren

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Windows-programmet på datamaskinen din oppdager en feil på Kinect for Windows-sensoren.

Problem

Kinect for Windows-sensoren er koblet til datamaskinen, men det oppstår en feil som må undersøkes ytterligere.

Løsning

Prøv følgende:

• Koble fra Kinect for Windows-sensoren, og koble den til på nytt.
  • Start datamaskinen på nytt.

Hvis du ikke klarer å løse problemet ved hjelp av disse løsningene, kan du ta kontakt med Kundestøtte. Hvis du fortsatt ikke kan løse problemet, legger du inn en reparasjonsforespørsel for Kinect for Windows-sensoren, på Kinect for Windows-reparasjon.