Windows-programmet oppdager en frakoblet Kinect for Windows-sensor

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Windows-programmet på datamaskinen oppdager at en Kinect for Windows-sensor ikke er tilkoblet en strømkilde.

Problem

Kinect for Windows-sensoren er koblet til datamaskinen via USB-kabelen, men strømledningen er ikke koblet til en strømkilde.

Løsning

Koble strømledningen for Kinect for Windows-sensoren til en strømkilde.