Windows-programmer krever en Kinect for Windows-sensor

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Du kjører et Windows-program på datamaskinen som krever en Kinect for Windows-sensor. Windows-programmet leter etter en Kinect for Windows-sensor, men finner ingen.

Problem

Kinect for Windows-sensoren er ikke koblet til datamaskinen.

Løsning

Sett USB-ledningen for Kinect for Windows-sensoren inn i en av USB-portene på datamaskinen.