Windows-programmet gjenkjenner ikke Kinect for Windows-sensoren

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Windows-programmet på datamaskinen som krever en Kinect for Windows-sensor, gjenkjenner ikke Kinect for Windows-sensoren.

Problem

Sensoren som er koblet til datamaskinen, er ikke en Kinect for Windows-sensor.

Windows-programmer som krever en Kinect for Windows-sensor, fungerer ikke med andre sensorer (for eksempel Kinect for Xbox 360).

Løsning

Koble fra sensoren eller enheten som er koblet til datamaskinen, og koble til en ekte Kinect for Windows-sensor.