Windows-programmet klarer ikke å kommunisere med en Kinect for Windows-sensor på grunn av båndbreddebegrensninger

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Windows-programmet på datamaskinen som du prøver å bruke sammen med en Kinect for Windows-sensor, klarer ikke å kommunisere med sensoren på grunn av båndbreddebegrensninger.

Problem

I tillegg til Kinect for Windows-sensoren er det for mange enheter (tastatur, mus eller andre eksterne enheter) som er koblet til USB-portene på datamaskinen.

Kinect for Windows-sensoren trenger størstedelen av USB-båndbredden til en USB-kontroller. Hvis andre enheter som er tilkoblet datamaskinen via USB-portene, også prøver å bruke denne båndbredden, kan det være at Kinect for Windows-sensoren ikke vil fungere.

Løsning

Prøv følgende for å løse problemet med USB-båndbredde:

• Koble fra andre ubrukte USB-enheter.
  • Bruk en annen USB-port på datamaskinen. Hvis du kan, kobler du til en USB 2.0-port.
  • Hvis du bruker en USB-hub, kobler du Kinect for Windows-sensoren fra huben og kobler den direkte til datamaskinen.

Koble deretter fra Kinect for Windows-sensoren, og koble den til på nytt.

Mer informasjon

Dette problemet oppstår nå Kinect for Windows-sensoren ikke har tilstrekkelig båndbredde til å kunne fungere. Båndbredde viser til kapasiteten enheten har til å overføre og motta data. Alle datamaskiner har en fast båndbredde tilgjengelig for å kjøre egne systemer og systemene på enhetene som er tilkoblet.

Datamaskinen reserverer vanligvis 20 prosent av den tilgjengelige båndbredden til kjøring av egne systemer. Kinect for Windows-sensoren krever 50 prosent av datamaskinens tilgjengelige båndbredde. Andre enheter kan krever enda mer båndbredde for at de skal kunne fungere riktig.

Prøv å ikke ha tilkoblet andre enheter enn sensoren til datamaskinens USB-porter når du bruker Kinect for Windows, slik at både datamaskinen og Kinect for Windows-sensoren kan fungere problemfritt.