Windows-programmet krever en Kinect for Windows-sensor, men et annet Windows-program bruker den

Les nedenfor for å få vite hva du skal gjøre når Windows-programmet oppdager dette problemet.

På denne siden

Symptom

Du kjører et Windows-program på datamaskinen som krever en Kinect for Windows-sensor. Kinect for Windows-sensoren brukes imidlertid allerede av et annet Windows-program.

Problem

Kinect for Windows-sensoren kan bare brukes med ett Windows-program om gangen.

Løsning

Prøv følgende:

1. Lukk Windows-programmet på datamaskinen som bruker Kinect for Windows-sensoren for øyeblikket. Du kan vanligvis gjøre dette ved å høyreklikke ikonet på oppgavelinjen og klikke Lukk vindu.)
  2. I Windows-programmet som du vil bruke med Kinect for Windows-sensoren, ber du om at programmet gjør et nytt forsøk på å finne sensoren.