Logg på
Del denne siden

Bakoverkompatibilitet av spill og apper mellom Xbox-konsoller

Oversikt

Xbox One

Du kan ikke spille Xbox 360-spill på Xbox One for tiden. Vi skal imidlertid gjøre bakoverkompatibilitet tilgjengelig på Xbox One snart. Du kan lese den nyeste informasjonen ved å gå til Spille Xbox 360-spill på Xbox One.

Xbox 360-profilen vil fungere på Xbox One, og alle prestasjoner, alt avatarutstyr og andre tilpasninger blir med.

Xbox 360

Du kan spille enkelte originale Xbox-spill på Xbox 360-konsollen hvis du har en offisiell Xbox 360-harddisk.

• Hvis du ikke får til å spille et spill fra listen, kan du prøve å oppdatere programvaren i konsollen.
  • Spill som lagres fra en original Xbox-konsoll, kan ikke overføres til en Xbox 360-konsoll.
  • Hvis du vil ha informasjon om feilsøking av spillproblemer og -feil, kan du se spillprodusentens nettside for kundestøtte.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om spill på Xbox 360, kan du se Xbox 360-spill.

Følgende spilliste er endelig per november 2007. Ingen flere originale Xbox-spill blir lagt til i listen.