Spille Xbox Live-spill på Windows Phone

Oversikt

Windows Phone Store har mange Xbox Live-spill du kan laste ned og spille på telefonen. Trykk Marketplace på telefonen (på Windows Phone 8 trykker du Store) eller bruk Zune-programvaren på datamaskinen til å finne og installere spill.

Vise spillerprofilen

Du kan vise profilen for Xbox Live, prestasjoner, venner og meldinger, og du kan redigere avataren på Windows Phone 7. Slik gjør du det:

1. Tapp Games på Windows Phone 7.

2. Flikk mot venstre til du ser avataren, og tapp deretter gamertagen.

3. Flikk mot venstre for å se prestasjoner, venner og meldinger.

Invitere venner til å spille et omgangsbasert spill

I omgangsbaserte spill går spillet på omgang mellom spillerne. Under spillet blir du varslet når det er din tur. Hvis et Xbox Live-spill er omgangsbasert, kan du invitere andre spillere til å spille på deres Windows Phone eller på nettet.

Slik inviterer du venner

1. Tapp Games på Windows Phone.

2. Tapp spillet du vil spille.

3. Hvis spillet støtter omgangsbasert spilling, tapper du alternativet for flere spillere.

4. Følg trinnene på skjermen for å invitere venner fra kontaktlisten eller angi en e-postadresse.

En e-postinvitasjon sendes til vennene dine. E-postinvitasjonen inneholder instruksjoner om hvordan de kan bli med i spillet via telefonen eller nettet.

Feilsøking

Obs! Hvis spørsmålet ditt ikke finnes her, kan du ta en titt på foraene for Xbox Live på Windows Phone.

Hvorfor er avataren på telefonen forskjellig fra avataren jeg ser på konsollen?

Det finnes to mulige forklaringer.

Hvis avataren ikke samsvarer med avataren du ser på Xbox Live, må du kontrollere at du har logget på Windows Phone med samme Microsoft-konto som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Finn ut hvordan du endrer Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen din.

Hvis avatarartikler mangler eller avataren har på seg blå skjorte, er det lisensieringsbegrensninger for avatarinnholdet du har kjøpt. Den blå skjorten vises i stedet for blokkert innhold.

Hvorfor ser jeg ikke mine nye prestasjoner?

Du kan oppnå prestasjoner gjennom spill på Windows Phone på samme måte som på konsollen. Hvis prestasjonene ikke vises, kan det være et problem med mobil- eller Wi-Fi-tilkoblingen, eller Xbox Live-tjenesten kan være midlertidig nede. Windows Phone vil fortsette å prøve å registrere prestasjonene til det lykkes.

Hvorfor får jeg en melding om at tiltak kreves og må tappe meldingen når jeg prøver å laste ned et spill?

Dette kan skje når du prøver å laste ned et stort spill, for eksempel 20 MB eller mer, til mobiltelefonen ved hjelp av mobiltilkoblingen. Du kan prøve å laste ned artikkelen ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling. Finn ut hvordan du laster ned ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling.

Kan jeg endre gamertagen?

Ja. Du kan endre gamertagen fra konsollen. Finn ut hvordan du endrer gamertagen.

Jeg har problemer med et spill jeg lastet ned.

Hvis du har problemer med å spille Xbox Live-spill med vennene dine på telefonen, kontrollerer du statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, kontrollerer du at du har en sterk tilkobling i mobil- eller Wi-Fi-nettverket.

Prøv følgende hvis du har problemer med å spille et spill:

1. Fjern spillet og installer det på nytt.

2. Start telefonen på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer med et spill, kontakter du spilleverandøren.

Hvordan kan jeg vise eller endre familieinnstillingene?

Du kan ikke vise eller endre familieinnstillingene for Xbox Live fra Windows Phone. Finn ut hvordan du endrer familieinnstillingene fra konsollen.