Opprett, rediger og slett spillelister på Windows Phone 8.

Slik oppretter du en spilleliste

1. Trykk Music-ruten, eller trykk Music i applisten.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter Spillelister.
  3. Trykk Legg til ("pluss"-ikonet), gi spillelisten et navn, velg om spillelisten skal være offline eller ikke (hvis du abonnerer på Xbox Music Pass), og trykk deretter Godta (hakemerkeikonet).
  4. Legg til sangene du vil ha i spillelisten, og trykk deretter Lagre (diskettikonet).

Eventuelt kan du trykke og holde et element i visningene for artister, album, sanger eller sjangre. Velg Legg til i …, og velg deretter en eksisterende spilleliste eller opprett en ny spilleliste for å legge til elementet.

Slik redigerer du en spilleliste

1. Trykk Music-ruten, eller trykk Music i applisten.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter Spillelister.
  3. Trykk navnet på spillelisten for å åpne den.
  4. Redigere spillelisten:
    • For å legge til sanger i spillelisten trykker du Legg til ("+"-ikonet).
    • For å velge sanger som skal lastes ned til eller slettes fra spillelisten din, trykker du Velg (ikonet med de tre horisontale stolpene).
    • For å endre rekkefølgen på sangene ved å dra og slippe trykker du Endre rekkefølge (ikonet med de to pilene).

Slik endrer du spillelisteinnstillingene

• Trykk Mer (“…”-ikonet) når spillelisten er åpen.
    • Trykk spillelisteinnstillinger for å gi nytt navn til spillelisten og angi om den skal lagres offline eller online (hvis du abonnerer på Xbox Music Pass ).

Slik sletter du en spilleliste

1. Trykk Music-ruten, eller trykk Music i applisten.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter Spillelister.
  3. Trykk og hold inne spillelisten, og trykk deretter Slett.