Administrere Xbox Music-samlingen på Windows Phone 8

Oversikt

Du kan administrere Xbox Music-samlingen på Windows Phone 8 ved å bruke følgende:

Hvis du gjør endringer i Xbox Music-samlingen på Windows Phone 8, gjenspeiles disse på tvers av alle enheter.

Obs!  Hvis du vil legge til eller fjerne enheter fra Xbox Music-abonnementet, kan du se Knytte enheter til Xbox Music Pass for å synkronisere musikk.

Legge til musikk fra Xbox Music Store i samlingen

1. Trykk Musikk-flisen, eller trykk Musikk i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Hent musikk-ruten.
  3. Trykk Populær musikk eller Bla gjennom etter sjanger.
  4. Hvis du valgte Bla gjennom etter sjanger, velger du ønsket sjanger.
  5. Sveip til venstre eller høyre til enten mest populære låter eller toppalbum.
  6. Trykk og hold sangen eller albumet. Trykk Legg til, og trykk deretter Samling. Du kan også trykke Ny spilleliste for å opprette en ny spilleliste eller legge til musikken i en eksisterende spilleliste.

Obs!  Du kan også legge til et album ved å trykke albumet for å åpne det, trykke Mer (ellipseikonet i nedre høyre hjørne av skjermen) og deretter trykke Legg til.

Laste ned eller kjøpe musikk fra Xbox Music Store

1. Trykk Musikk-flisen, eller trykk Musikk i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Hent musikk-ruten, og finn et album eller en sang du vil legge til.
  3. Hvis du har et Xbox Music Pass-abonnement, trykker du Last ned-ikonet (en pil som peker nedover) for å legge til ny musikk på telefonen din. Eller så trykker du Kjøp-ikonet (en handlekurv) for å kjøpe artikkelen.

Fjerne musikk fra samlingen

Slik sletter du én sang:

1. Finn sangen du vil slette, i Sanger-ruten.
  2. Trykk og hold sangen, og trykk deretter Slett.

Slik sletter du flere sanger:

1. Trykk Velg (ikonet med tre linjer).
  2. Velg sangene du vil slette. Du kan også trykke Mer (ellipseikonet) og trykke Velg alle for å velge alle sangene og deretter fjerne merket for de sangene du vil beholde.
  3. Trykk Slett (papirkurvikonet).
  4. Når du ser meldingen “This will delete from your phone and cloud connection. Er du sikker på at du vil slette?”, trykker du Ok.

Strømme musikk fra samlingen

Slik strømmer du musikk fra samlingen på telefonen:

1. Sveip til Sanger-ruten.
  2. Trykk viser nær toppen av skjermen.
  3. Trykk som strømmes under FILTRER ETTER.