Administrere Xbox Music-samlingen på Windows Phone 8

Oversikt

Du kan bruke Music-appen i Windows 8, Xbox Music-nettstedet eller Xbox Music-appen i Windows Phone 8 til å legge til elementer eller fjerne elementer fra samlingen. Endringene gjenspeiles i alle enheter.

Legge til musikk i samlingen din på Windows Phone 8

1. Trykk Music-ruten, eller trykk Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Get music-feltet.
  3. Trykk Top music eller Browse by genre.
  4. Hvis du valgte Browse by genre, velger du sjangeren du vil ha.
  5. Sveip til venstre eller høyre til enten top songs eller top albums.
  6. Trykk og hold sangen eller albumet. Trykk Add to…, og trykk deretter Collection. Du kan også trykke New Playlist for å velge en ny spilleliste eller legge til musikken i en eksisterende spilleliste.

Obs!  Album kan også legges til ved å trykke albumet for å åpne det, trykke More (ellipseikonet i nedre høyre hjørne av skjermen) og deretter trykke Add to…

Laste ned eller kjøpe musikk på Windows Phone 8

1. Trykk Music-ruten, eller trykk Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Get music-ruten, og finn et album eller en sang du vil legge til.
  3. Hvis du har et Xbox Music Pass-abonnement, trykker du Download-ikonet (en pil som peker nedover) for å legge til ny musikk på telefonen din. Eller så trykker du Buy-ikonet (en handlekurv) for å kjøpe artikkelen.

Fjerne musikk fra Windows Phone 8

Obs!  Du kan angi All music-filteret til Streaming eller On my phone slik at det blir enklere å finne det du vil fjerne.

Trykk og hold sangen, og trykk deretter Slett, i Songs-ruten.

Slik sletter du mer enn én sang:

1. Trykk Select (ikonet med tre linjer).
  2. Velg sangen du vil slette. Du kan også trykke More (ellipseikonet) og trykke Select all for å velge alle sangene og deretter fjerne merket for de sangene du vil beholde.
  3. Trykk Delete (papirkurvikonet).
  4. Når du ser meldingen “This will delete from your phone and cloud connection. Are you sure you want to delete?”, trykker du Ok.