Xbox Music Pass på Windows Phone

Med et Xbox Music Pass kan du høre på millioner av sanger når du vil, uten å måtte kjøpe millioner av sanger. Et Xbox Music Pass-abonnement gir deg ubegrenset tilgang til musikk som du kan spille av på datamaskinen, Xbox 360-konsollen eller Windows Phone.

Du kan få et Xbox Music Pass som gjelder i 1 måned, eller du kan få et som gir deg 12 måneder for prisen av 10. Du kan prøve det først ved å bruke et gratis 30-dagers prøvepass. Xbox Music Pass fornyes automatisk på slutten av hver periode til du avslutter abonnementet.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Windows-telefonen til å kjøpe musikk fra Xbox Music Store eller fra Windows Phone Store, kan du se Få tak i musikk og podcaster fra Store.

Få Xbox Music Pass på Windows Phone

Du kan knytte Xbox Music Pass til en kombinasjon av fire enheter, deriblant Windows Phone. Hvis du vil ha informasjon om bruk av Xbox Music Pass med andre datamaskiner eller enheter, kan du se Xbox Music Pass for datamaskiner og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Xbox Music på Windows-telefonen, kan du se Bruke Xbox Music på mobilen.

Slik får du Xbox Music Pass på Windows Phone:

1. Start trykker du Musikk + Videoer.
  2. Flikk til Ny, og trykk deretter Xbox Music Pass.
  3. Logg på, og følg deretter instruksjonene på skjermen.