Legge til videoer i Xbox Video i Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT 8.1

Legge til egne videoer i Video-appen

Slik legger du til lokalt lagrede videoer i Xbox Video:

1. Start Video-appen.
picture
  1. Flytt pekeren til øvre eller nedre høyre hjørne på skjermen, eller sveip fra høyre kant av startskjermen for å hente frem perlemenyen.
  2. Trykk eller klikk Innstillinger.
picture
  1. Trykk eller klikk Innstillinger.
picture
  1. Trykk eller klikk Velg hvor vi skal lete etter videoer på denne PCen.
picture
  1. Trykk eller klikk +-knappen for å se de lokale mappene.
picture
  1. Velg en mappe, velg Legg til denne mappen i Videoer for å legge til mappen, og trykk eller klikk deretter OK.
  2. Etter at du har lagt til alle videomappene, trykker eller klikker du Fullført.

Hvis du har lagret videoinnholdet eksternt (for eksempel på en minnepinne eller ekstern harddisk)
Du kan legge til videoinnhold direkte fra en minnepinne eller en ekstern harddisk i biblioteket.

Hvis du har lagret videoer på et nettverk eller en NAS-stasjon (Network Access Storage)
Slik bruker du en nettverksstasjon med Video-appen:

• Et Windows-operativsystem må være vert for stasjonen.
  • Funksjonene Windows Search og Skrivebordsopplevelse må være installert.
  • Du må aktivere indeksering for den delte ressursen.

Hvis du må installere eller aktivere disse funksjonene, må du kanskje bygge indeksen på nytt for å få den delte ressursen til å fungere riktig med Video-appen.