Legge til videoer i Xbox Video i Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT

Legge til egne videoer i Video-appen

Slik legger du til lagrede videoer i Xbox Video:

1. Start Video-appen.
  2. Flytt pekeren til øverste eller nederste høyre hjørne på skjermen, eller sveip fra høyre kant av startskjermen for å hente frem perlemenyen.
  3. Klikk eller trykk Settings, Preferences og deretter Choose where we look for video on this PC.
  4. Trykk eller klikk +-knappen for å se de lokale mappene, velg mappen du vil ha, og velg deretter Add this folder to Videos. Gjør dette til du har lagt til alle mappene som inneholder videoene dine.
  5. Når du har lagt til alle videomappene dine, trykker eller klikker du OK og Done.

Hvis videoinnholdet er lagret eksternt (for eksempel på en minnepinne eller en ekstern harddisk): I Windows 8.1 kan du legge til videoinnhold fra en minnepinne eller en ekstern harddisk direkte i biblioteket.

Hvis du har videoer lagret på et nettverk eller en NAS-enhet (Network Access Storage): Video-appen støtter for øyeblikket bare innhold som er lagret på nettverksressurser med Windows-operativsystemer som vert. Funksjonene Windows Search og Desktop Experience (Skrivebordsopplevelse) må være installert og indeksering aktivert for den delte ressursen. Når disse kravene er innfridd, kan det hende at du må bygge indeksen på nytt for å få delte nettverksressurser til å fungere riktig med Video-appen.