Ny musikk vises ikke i musikksamlingen

Oversikt

Du har lagt til ny musikk i samlingen i Xbox Music, men det nye musikkinnholdet er ikke der når du viser samlingen.

Løsning

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Åpne Windows Utforsker.
  2. Utvid Musikk under Biblioteker.
  3. Høyreklikk Min musikk, og klikk deretter Egenskaper.
  4. Klikk Avansert i vinduet Egenskaper for Min musikk.
  5. Hvis det ikke er merket av for Tillat at innholdet i denne mappen indekseres i tillegg til filegenskapene, går du til neste trinn (trinn 6). Ellers følger du denne fremgangsmåten:
    1. Fjern merket for Tillat at innholdet i denne mappen indekseres i tillegg til filegenskapene, klikk OK, og klikk deretter Bruk.
    2. Klikk Bruk endringer på denne mappen, undermapper og filer i dialogboksen Bekreft endringer av attributter, og klikk deretter OK.
    3. Klikk Avansert i vinduet Egenskaper for Min musikk.
  6. Merk av for Tillat at innholdet i denne mappen indekseres i tillegg til filegenskapene, klikk OK, og klikk deretter Bruk.
  7. Klikk Bruk endringer på denne mappen, undermapper og filer i dialogboksen Bekreft endringer av attributter, og klikk deretter OK to ganger.
  8. Gjenta trinn 2–8 for hver mappe som vises under Musikk.
  9. Obs!  Vindustitlene endres for å gjenspeile navnet på mappen.

Når du har gjort dette for alle musikkbibliotekmappene, avslutter du og åpner musikkappen på nytt. Når musikkappen åpnes, begynner den å undersøke musikkbiblioteket og skal starte å motta album- og artistdataene.

Obs!  Apper deaktiveres vanligvis i Windows 8.1 og Windows RT 8.1 når de er i bakgrunnen. Hvis du vil sikre at musikkappen fortsetter å kjøre, må du holde den i forgrunnen eller forankret til siden.