Funksjonsliste for Xbox på Windows

Funksjoner for Xbox i Windows 8.1 og Windows RT 8.1

Xbox SmartGlass

Beskrivelse

Med Xbox SmartGlass kan du bruke en Windows 8.1-basert enhet som en sekundær skjerm for intelligent samhandling med Xbox 360-konsollen1. Slik fungerer enhetene dine sammen for å forbedre opplevelsen med TV-programmer, filmer, musikk, sport og spill. Kontroller og reager på TV-en med enkle bevegelser på Windows-enheten.

Obs!  SmartGlass krever Xbox 360 og en Internett-tilkobling. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox SmartGlass.

Funksjoner for Xbox SmartGlass

• Enhetene dine fungerer sammen på en intelligent måte og gir deg en ny underholdningsopplevelse2.
  • Kontroller og reager på dine favoritt-TV-programmer3, filmer4, musikk5 og spill6.
  • Opplev rikholdig interaktivitet og nytt innhold som er relatert til det du for øyeblikket ser på, på TV-en2.
  • Spill Xbox 360-spill6 på en ny måte med en Windows 8.1-basert enhet som en sekundær skjerm, bare for deg1.
  • Flytt enkelt visningen av kjøpte TV-programmer3 og filmer4 mellom den Windows 8.1-baserte enheten og Xbox 360-konsollen6.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskap (selges separat) kan du kontrollere nettleseren på Xbox 360: navigasjon, rulling, kniping og zooming.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskap kan du administrere kontoen, løse inn koder, skrive inn en nettadresse i nettleseren – alt ved hjelp av tekst7 fra den Windows 8.1-baserte enheten.
  • Få rikholdige, oppslukende detaljer og opplevelser – i sanntid – for utvalgte TV-programmer3, filmer4 og spill6 på Xbox 360.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox SmartGlass-opplevelser er tilgjengelige med utvalgte spill og Xbox Live-innhold. Xbox Live Gold-medlemskap og ytterligere kostnader og/eller krav gjelder for noe av innholdet.

2 Xbox SmartGlass er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

3 Xbox TV Store er tilgjengelig i Canada, Frankrike, Italia, Japan, Mexico, Spania, Storbritannia, Sverige, Tyskland og USA.

4 Xbox Movies Store er tilgjengelig i Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og USA.

5 SmartGlass-opplevelser for musikk er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

6 Xbox 360-spill er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

7 Tekst er for tiden begrenset til alfanumeriske tegn.

Xbox Games

Beskrivelse

Oppdag de nyeste spillene, klassikerne du elsker og eksklusive spill for Windows. Spor fremdriften din i spillene du spiller, og se hvordan du gjør det i forhold til vennene dine. I tillegg kan du se hva vennene dine gjør, og du kan sende meldinger til venner. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox Games.

Funksjoner for Xbox Games

• Oppdag og kjøp spill og spilltillegg for PC.
  • Se spilldetaljer, inkludert ekstramateriale, prestasjoner, skjermbilder og ledertavler1.
  • Spillvarsler gir deg beskjed når det er din tur, og når vennene dine inviterer deg til å spille.
  • Spor spillforløpet og prestasjoner med vennene dine.
  • Send og motta tekstmeldinger med venner.
  • Se hvilke spill vennene dine spiller på Windows 8.1-baserte enheter, Windows Phone eller Xbox 3601.
  • Rediger profilen og signalene.
  • Del spill, prestasjoner og profil med vennene dine.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox 360-spill er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

Xbox Music

Beskrivelse

Xbox Music gir deg all musikken du elsker, i én app som er enkel å bruke. Spill og administrer musikk fra din personlige samling, og bla gjennom og kjøp sanger i Xbox Music Store. Strøm millioner av sanger på Windows 8.1-baserte enheter. Eller skaff deg Xbox Music Pass for ubegrenset tilgang til musikk på alle enhetene dine.

Funksjoner for Xbox Music

• Administrer din personlige musikksamling.
  • Opprett og rediger spillelister med dine favorittsanger.
  • Importer spillelistene dine fra iTunes. Lytt gratis! Strøm millioner av sanger fra Xbox Music Store på Windows 8.1-baserte enheter.
  • Med et Xbox Music Pass kan du strømme musikksamlingen fra nettstedet Xbox Music2.
  • Radio oppretter umiddelbart tilpassede spillelister basert på favorittartistene dine1.
  • Kjøp sanger og albumer til din personlige samling1.
  • Se artistdetaljer med bilder, biografier, albumlister og relaterte artister1.
  • Forbedret surfing: Zoom ut og inn med fingrene eller med mus for å finne musikk i samlingen din.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox Music Store er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

2 Xbox Music Pass er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

Xbox Video

Beskrivelse

Xbox Video gir deg de nyeste HD-filmene og TV-programmene på en Windows 8.1-basert enhet og gjør det enkelt å se på det du liker, uansett hvor du er. Lei og kjøp nye, populære filmer og klassikere eller få med deg gårsdagens episoder av de mest populære TV-programmene. Xbox Video gir deg også umiddelbart HD, slik at du kan se med en gang. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox Video.

Funksjoner for Xbox Video

• Se på videosamlingen din.
  • Lei eller kjøp de nyeste filmene på en Windows 8.1-basert enhet1.
  • Få de nyeste TV-programmene dagen etter sending2.
  • Se i HD umiddelbart1.
  • Bruk anmeldelser fra kunder og kritikere når du velger program1.
  • Finn det du ser etter, på en rask og enkel måte.
  • Få detaljerte beskrivelser av favorittfilmene1 dine og TV-programmer2.
  • Teksting er tilgjengelig for mange filmer og TV-programmer3.
  • Bytt visning fra PC til Xbox 360 med ett knappetrykk1,2.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox Movies Store er tilgjengelig i Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

2 Xbox TV Store er tilgjengelig i Australia, Canada, Frankrike, Italia, Japan, Mexico, New Zealand, Spania, Storbritannia, Tyskland og USA.

3 Teksting er bare tilgjengelig i USA.