Funksjonsliste for Xbox på Windows

Xbox SmartGlass

Beskrivelse

Med Xbox SmartGlass kan du bruke en Windows 8-basert enhet som en sekundær skjerm for intelligent samhandling med Xbox 360-konsollen1. Slik fungerer enhetene dine sammen for å forbedre opplevelsen med TV-programmer, filmer, musikk, sport og spill. Kontroller og reager på TVen med enkle bevegelser på Windows-enheten.

Obs!  SmartGlass krever Xbox 360 og en Internett-tilkobling. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox SmartGlass.

Funksjoner for Xbox SmartGlass

• Enhetene dine fungerer sammen på en intelligent måte og gir deg en ny underholdningsopplevelse2.
  • Kontrollere og reagere på dine favoritt-TV-programmer3, filmer4, musikk5 og spill6.
  • Oppleve rikholdig interaktivitet og nytt innhold som er relatert til det du for øyeblikket ser på, på TVen2.
  • Spille Xbox 360-spill6 på en ny måte med en Windows 8-enhet som en sekundær skjerm, bare for deg1.
  • Enkelt flytte visningen av kjøpte TV-programmer3 og filmer4 mellom Windows 8-enheten og Xbox 360-konsollen6.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskap (selges separat) kan du kontrollere nettleseren på Xbox 360: navigasjon, rulling, klyp-for-å-zoome.
  • Med et Xbox Live Gold-medlemskap kan du administrere kontoen, løse inn koder, skrive inn en nettadresse i nettleseren – alt ved hjelp av tekst7 fra Windows 8-enheten.
  • Få rikholdige, oppslukende detaljer og opplevelser – i sanntid – for utvalgte TV-programmer3, filmer4 og spill6 på Xbox 360.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox SmartGlass-opplevelser er tilgjengelige med utvalgte spill og Xbox Live-innhold. Xbox Live Gold-medlemskap og ytterligere kostnader og/eller krav gjelder for noe av innholdet.

2 Xbox SmartGlass er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Columbia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

3 Xbox TV Store er tilgjengelig i Canada, Frankrike, Italia, Japan, Mexico, Spania, Storbritannia, Sverige, Tyskland og USA.

4 Xbox Movies Store er tilgjengelig i Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og USA.

5 SmartGlass-opplevelser for musikk er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia Sveits, Sverige, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

6 Xbox 360-spill er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Columbia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

7 Tekst er for tiden begrenset til alfanumeriske tegn.

Xbox Games

Beskrivelse

Oppdag de nyeste spillene, klassikerne du elsker og eksklusive spill for Windows. Spor fremdriften din i spillene du spiller, og se hvordan du gjør det i forhold til vennene dine. I tillegg kan du se hva vennene dine gjør, sende en melding til en venn og tilpasse avataren din. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox Games.

Funksjoner for Xbox Games

• Oppdag og kjøp spill og spilltillegg for PC.
  • Se spilldetaljer, inkludert ekstramateriale, prestasjoner, skjermbilder og ledertavler1.
  • Spillvarsler gir deg beskjed når det er din tur og når vennene dine har invitert deg til å spille.
  • Spor spillforløpet og prestasjoner med vennene dine.
  • Send og motta tekstmeldinger med venner.
  • Se hvilke spill vennene dine spiller på sine Windows 8- eller Windows RT-baserte enheter, Windows Phone eller Xbox 3601.
  • Redigere profilen, signaler og avatarstilen.
  • Dele spill, prestasjoner og profil med vennene dine.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox 360-spill er tilgjengelige i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Columbia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Korea, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

Xbox Music

Beskrivelse

Xbox Music gir deg all musikken du elsker, i én app som er enkel å bruke. Spill og administrer musikk fra din personlige samling og bla gjennom og kjøp sanger i Xbox Music Store. Direkteavspill millioner av sanger gratis på Windows 8- eller Windows RT-baserte enheter. Eller skaff deg Xbox Music Pass for ubegrenset tilgang til musikk på alle enhetene dine.

Obs!  Det finnes begrensninger på gratis direkteavspilling. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox Music.

Funksjoner for Xbox Music

• Administrere din personlige musikksamling.
  • Opprett og rediger spillelister med dine favorittsanger.
  • Importer spillelistene dine fra iTunes. Lytt gratis! Direkteavspill millioner av sanger fra Xbox Music Store på Windows 8- eller Windows RT-baserte enheter2.
  • Skaff deg Xbox Music Pass for direkteavspilling uten reklame eller nedlasting til flere enheter3.
  • Som en Xbox Music-abonnent kan du direkteavspille musikksamlingen din fra nettstedet Xbox Music.
  • Radio oppretter umiddelbart tilpassede spillelister basert på favorittartistene dine1.
  • Kjøp sanger og albumer til din personlige samling1.
  • Se artistdetaljer med bilder, biografier, albumlister og relaterte artister1.
  • Forbedret surfing: Zoom ut og inn med fingrene eller med mus for å finne musikk i samlingen din.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox Music Store er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

2 Gratis direkteavspilling av musikk er tilgjengelig i Australia, Belgia, Canada, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Portugal, Spania, Storbritannia Sveits, Tyskland, USA og Østerrike.

3 Xbox Music Pass er tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Spania, Storbritannia Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

Xbox Video

Beskrivelse

Xbox Video gir deg de nyeste HD-filmene og TV-programmene på en Windows 8- eller Windows RT-basert enhet og gjør det enkelt å se på det du liker uansett hvor du er. Lei og kjøp nye, populære filmer og klassikere eller få med deg gårsdagens episoder av de mest populære TV-programmene. Xbox Video gir deg også umiddelbart HD, slik at du kan se med en gang. Hvis du vil se hvilke funksjoner som er tilgjengelige i ditt område, kan du se følgende funksjonsliste for Xbox Video.

Funksjoner for Xbox Video

• Se på videosamlingen din.
  • Lei eller kjøp de nyeste filmene på en Windows 8- eller Windows RT-basert enhet1.
  • Få de nyeste TV-programmene dagen etter sending2.
  • Se i HD umiddelbart1.
  • Bruk anmeldelser fra kunder og kritikere når du velger program1.
  • Finn det du ser etter, på en rask og enkel måte.
  • Få detaljerte beskrivelser av favorittfilmene1 dine og TV-programmer2.
  • Teksting er tilgjengelig for mange filmer og TV-programmer3.
  • Bytt visning fra PC til Xbox 360 med ett knappetrykk1,2.

Funksjonstilgjengelighet

1 Xbox Movies Store er tilgjengelig i Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.

2 Xbox TV Store er tilgjengelig i Australia, Canada, Frankrike, Italia, Japan, Mexico, New Zealand, Spania, Storbritannia, Tyskland og USA.

3 Teksting er bare tilgjengelig i USA.