Utgivelsesdetaljer for Xbox på Windows

Det kommer jevnlig nye apper for Xbox Music og Xbox Video i Windows Store.

Nedenfor finner du informasjon om de nyeste oppdateringene til Xbox Music- og Xbox Video-appene.

Løsninger

Xbox Music for Windows 8.1

Installere Xbox Music-appen for Windows 8.1

• Viktige oppdateringer for denne utgaven av versjon 2.2.886.0 av Xbox Music-appen inkluderer følgende:
    • Nå er det enklere å se om albumer eller sanger i Utforsk-kategorien ikke er tilgjengelige for strømming eller er begrenset på andre måter.
    • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Viktige oppdateringer for versjon 2.2.849 av Xbox Music-appen som ble utgitt 22. april 2014, inkluderer følgende:
    • Når det er nok plass, vises ikonene for repetering og avspilling i tilfeldig rekkefølge direkte på avspillingslinjen. Du trenger ikke lenger gå inn i menyen.
    • Du kan nå få tak i mappebanen for sanger i samlingen (velg en sang og deretter Egenskaper), slik at du raskt kan finne dem i Filutforsker.
    • Det er enklere å vite hva du kan spille når du ikke er tilkoblet nettet – spesielt på en artistside!
    • Med en barnekonto er det klarere når innholdet er eksplisitt og ikke kan spilles av.

• Viktige oppdateringer for versjon 2.2.800.0 av Xbox Music-appen som ble utgitt 25. mars 2014, inkluderer følgende:
    • Sanger og album som ikke finnes på PC-en din, vises som deaktivert når du ikke er tilkoblet Internett, slik at det er enklere å vite hva du kan spille.
    • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Nøkkeloppdateringer for versjon 2.2.704 av Xbox Music-appen som ble utgitt 25. februar 2014, inkluderer følgende:
    • Store topptekster blir skjult når du ruller, slik at det er lettere å se innholdet du er interessert i.
    • Dra og slipp sanger og album for å opprette og endre rekkefølgen på spillelister, bygg opp avspillingskøen og utvid samlingen din.

• Nøkkeloppdateringer for versjon 2.2.550 av Xbox Music-appen som ble utgitt 10. februar 2014, inkluderer følgende:
    • Se neste sang og sangen du nettopp hørte, på den forbedrede Spilles nå-skjermen.
    • Se med en gang når et gitt album eller en gitt sang fra Xbox Music er eksplisitt.
    • Finn de mest populære artistene på Xbox Music i kategorien Utforsk.

• Nøkkeloppdateringer for versjon 2.2.338 av Xbox Music-appen som ble utgitt 12. desember 2013, inkluderer følgende:
    • Mindre korrigeringer og forbedringer.

Xbox Video for Windows 8.1

Obs! TV-innhold gjennom Xbox Video er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner.

Installere Xbox Video-appen for Windows 8.1

• Viktige oppdateringer for denne utgaven av versjon 2.6.156.0 av Xbox Video-appen inkluderer følgende:
      • Hele appen er endret for å gjøre det enklere å finne og spille av innholdet du vil ha.
      • Alt innholdet du eier og de personlige videoene dine er fortsatt tilgjengelige i samlingen.
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Viktige oppdateringer for denne utgaven av versjon 2.6.156.0 av Xbox Video-appen inkluderer følgende:
      • Hele appen er endret for å gjøre det enklere å finne og spille av innholdet du vil ha.
      • Alt innholdet du eier og de personlige videoene dine er fortsatt tilgjengelige i samlingen.
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Viktige oppdateringer for denne utgaven av versjon 2.2.886.0 av Xbox Video-appen inkluderer følgende:
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Viktige oppdateringer for versjon 2.2.849 av Xbox Video-appen som ble utgitt 22. april 2014, inkluderer følgende:
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Viktige oppdateringer for versjon 2.2.800.0 av Xbox Video-appen som ble utgitt 25. mars 2014, inkluderer følgende:
      • Nedlastingskvalitet: Ved HD-kjøp (TV og filmer) kan du nå velge HD- eller SD-kvalitet når du laster ned.
      • Anbefalte sett: lister over filmer og TV-programmer som gjør det enklere å finne det du leter etter.
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Nøkkeloppdateringer for versjon 2.2.704 av Xbox Video-appen som ble utgitt 25. februar 2014, inkluderer følgende:
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.

• Nøkkeloppdateringer for versjon 2.2.550 av Xbox Video-appen som ble utgitt 10. februar 2014, inkluderer følgende:
      • Mindre korrigeringer og forbedringer.