Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Opprette en Xbox Music-spilleliste på Xbox.com

Oversikt

Du kan opprette og legge til en spilleliste på music.xbox.com med Xbox Music Pass.

Løsning

  1. Gå til music.xbox.com.
  2. Klikk eller trykk Spilleliste i navigasjonspanelet.
  3. Klikk eller trykk Ny spilleliste.
  4. Skriv inn navnet på spillelisten, og klikk eller trykk deretter Lagre.
  5. Klikk + for hver sang, og velg deretter spillelisten du nettopp opprettet. Dermed legges sangen til i den nye spillelisten.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette en Xbox Music-spilleliste på Xbox.com, som du leste om, eller om et annet problem?