Kalibrere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows

Kalibrere kontrolleren

Når du utfører kalibrering, angir du bevegelsesområdet for aksene på kontrolleren. Du trenger ikke å kalibrere kontrolleren med mindre du vil tilpasse bevegelsesområdet for aksene.

For å kalibrere Xbox 360-håndkontrolleren for Windows, kobler du kontrolleren til en USB-port på datamaskinen og følger denne fremgangsmåten.

1. Åpne Spillkontrollere-vinduet:
    1. På Windows 10 skriver du inn joy.cpl i søkeboksen og velger deretter joy.cpl-resultatet for å åpne Spillkontrollere-vinduet.
    2. På Windows 8.1 sveiper du inn fra høyre kant av skjermen og velger deretter Søk. Skriv inn joy.cpl, og velg deretter Spillkontrollere i søkeresultatene.
    3. På Windows 7 velger du Start. Skriv inn joy.cpl i boksen Søk i programmer og filer, og velg deretter Spillkontrollere-ikonet når det vises.
  2. Velg XNA-spillkontroll i vinduet Spillkontrollere, og velg deretter Egenskaper.
  3. Velg fanen Innstillinger, og velg deretter Kalibrer.
  4. Følg trinnene i veiviseren for enhetskalibrering.

Viktig!  Når du blir bedt om å bruke navigasjonsknappen (D-pad), bruker du i stedet den venstre styrespaken. Hvis du bruker D-pad, kan det hende konfigurasjonen av den venstre styrespaken blir ugyldig.

5. Velg Fullfør og deretter Bruk for å lagre de nye kalibreringsinnstillingene.
  6. Test om kontrolleren fungerer. Hvis du er fornøyd med de nye innstillingene, velger du OK og deretter OK en gang til.

Hvis du ikke er fornøyd, velger du Innstillinger, og deretter velger du Tilbakestill til standard. Når du velger Tilbakestill til standard, tilbakestilles enhetskontrollene til standardinnstillingene som hentes fra enheten.