Oppdatere Xbox One-kontrolleren i Windows 10

Når du oppdaterer Xbox-kontrolleren din, får du de nyeste kontrollerforbedringene. Du kan oppdatere kontrolleren trådløst eller via USB.

For hjelp med oppdateringsproblemer, se Feilsøk oppdateringsproblemer med Xbox One-kontrolleren din.

Oppdater kontrolleren din på Windows 10 ved å bruke appen Xbox-tilbehør:

1. Hent appen i Windows 10 Store ved å søke etter «Tilbehør for Xbox».
  2. Start appen Xbox-tilbehør.
  3. Koble til den trådløse Xbox One-kontrolleren ved hjelp av en USB-kabel eller trådløs Xbox-adapter for Windows.

Obs!  Du blir bedt om å oppdatere til jubileumsutgaven av Windows 10 hvis du ikke allerede har gjort det.

4. Når kontrolleren er tilkoblet, vil du se meldingen «Oppdatering kreves» hvis en oppdatering er obligatorisk. Installer oppdateringen.

Obs! Du kan også gå til Enhetsinfo for å se etter oppdateringer.

Obs!

• Appen Xbox-tilbehør er bare tilgjengelig på Windows 10.
  • Kontrollerne som ikke har en innebygd 3,5 mm lydutgang må oppdateres ved hjelp av en USB-tilkobling, og må ha Windows 10 TH2 Update (eller nyere).
  • Oppdatering av kontrolleren over Bluetooth støttes ikke.
  • Du må kjøre jubileumsoppdateringen av Windows 10 for at Bluetooth skal kunne fungere. Se Windows Update: Ofte stilte spørsmål for å finne ut hvordan du får den nyeste Windows update.