Kinect for Windows v2

Vær kontrolleren på Windows-PCen din

Enten du underviser, lærer opp ansatte, fremstiller produkter eller utnytter noen av de utallige andre mulighetene som datamaskiner gir, kan du skape noe utrolig med Kinect for Windows v2.

På denne siden

Sett opp Kinect for Windows v2-sensoren

Sette opp Kinect for Windows v2
Lær om oppsett av Kinect for Windows v2, systemkrav og garantiinformasjon.

Kjente problemer og råd om feilsøking

Kjente problemer med Kinect for Windows v2-sensoren.
Feilsøking av problemer med Kinect for Windows v2-sensoren.

En Windows-app fungerer ikke med Kinect for Windows v2-sensoren
Finn ut hva du skal gjøre hvis Kinect for Windows v2-appen rapporterer en feil med Kinect for Windows v2-sensoren.

Feil når en Windows-app prøver å kommunisere med Kinect for Windows v2-sensoren
Finn ut hva du må gjøre hvis en Windows-app oppdager en feil ved kommunikasjon med Kinect for Windows v2-sensoren.

Reparasjon av Kinect for Windows v2-sensoren

Reparasjon av Kinect for Windows v2-sensoren
Finn ut hvordan du får Kinect for Windows-sensoren reparert..

Programvareutviklere

Informasjon om Kinect v2 for Windows for programvareutviklere
Last ned Kinect for Windows SDK og få hjelp for utviklere.

Produktgaranti og sikkerhetsinformasjon

Beskrivelse Sone
Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren USA, Canada, Mexico
Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren Belgia, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Storbritannia, Spania, Sveits, Tyskland, Østerrike
Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren Danmark, Finland, Norge, Sverige
Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren Hellas, Portugal, Tsjekkia, Ungarn
Produktgaranti og programvarelisens: Kinect for Windows-sensoren Australia, Kina, Hongkong SAR, Japan, Singapore

Tvister og konfliktløsning
Finn ut hvordan du varsler Microsoft om tvister og hvordan du starter en konfliktløsning.