Konfigurere Kinect for Windows v2 eller en Xbox Kinect-sensor med Kinect-adapter for Windows

På denne siden

Kinect for Windows

Hvis du allerede har en Xbox Kinect-sensor, trenger du bare å kjøpe Kinect-adapteren for Windows.

Kinect-adapter for Windows
Kinect-adapter for Windows

Hvis du ikke har en Kinect-sensor, må du kjøpe både en Xbox Kinect-sensor og Kinect-adapteren for Windows. Disse artiklene selges separat.

Obs!  Tidligere versjoner av Kinect-sensoren for Windows ble levert med både en Kinect for Windows-sensor og en adapter med strømforsyning.

Anbefalinger for konfigurering av Kinect for Windows v2-sensoren.

Obs! Noen av disse anbefalingene inneholder koblinger til relevant Kinect for Xbox One-informasjon.

• Kontroller at datamaskinen har Windows 8 eller en nyere versjon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se delen "Systemkrav" nedenfor.
  • Kontroller at du har installert de nyeste driverne fra Windows Update.
  • Midtstill sensoren vannrett foran skjermen. Eller følg instruksjonene i installasjonsprogrammet.
  • Plasser sensoren på en flat, stabil overflate, vekk fra alle kanter.
  • Ikke plasser sensoren på en høyttaler eller en vibrerende overflate.
  • Pass på at fremsiden av sensoren ikke er blokkert av ledninger eller andre gjenstander..
  • Kontroller at Kinect-sensoren er plassert på et godt ventilert sted og at luftehullene ikke er tildekket.
  • Hold sensoren vekk fra direkte sollys.
  • Hold bakgrunnsstøyen på et lavt nivå for å unngå problemer med talegjenkjenning. Unngå for eksempel å plassere sensoren i nærheten av vifter, høyttalere eller støyende maskineri.
  • Hold linsen ren.
  • Hvis du bruker et monteringstilbehør, må du passe på at sensoren er riktig montert.

Systemkrav

Operativsystemkrav

• Windows 8 (64-biters)
  • Windows 8.1 (64-biters)
  • Windows Embedded Standard 8 (64-biters)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64-biters)

Maskinvarekrav

• 64-biters (x64) prosessor
  • Tokjerners 3,2 GHz eller raskere prosessor
  • Egen USB 3.0-buss
  • 2 GB RAM
  • En Kinect for Windows v2-sensor

Programvarekrav

Vanlige spørsmål

Har du et spørsmål om Kinect for Windows-sensoren? Gå til Vanlige spørsmål for Kinect for Windows for den nyeste informasjonen og svar på vanlige spørsmål.