Feilsøke strømproblemer med Kinect for Windows v2-sensoren

Løsninger

Hvis du opplever strømproblemer med Kinect for Windows v2-sensoren, finner du mulige løsninger basert på fargen på lyset på lampen på Kinect-huben, i tabellen nedenfor.

Farge på hub-lampe Status Løsning

Hvitt

Vekselstrøm fungerer, og kabelen til datamaskinen er tilkoblet.

Kinect-huben har strøm og er koblet til en datamaskin slik den skal.

Oransje

Vekselstrøm fungerer, men sensoren er ikke koblet til datamaskinen.

Kontroller at USB3-kabelen som leveres med Kinect-sensoren, er skikkelig koblet til både Kinect-huben og datamaskinen som er vert for USB3. Prøv å koble sensoren til en annen datamaskin som oppfyller systemkravene.

Ingen lys

Kinect-sensoren er ikke koblet til en strømkilde.

Kontroller at vekselstrømledningen er godt festet direkte til en stikkontakt og Kinect-huben. Prøv en annen stikkontakt som du vet fungerer.

Hvis sensoren fortsatt ikke reagerer, går du til Reparasjon av Kinect for Windows v2 for å be om en erstatning.