Feil når en Windows-app prøver å kommunisere med Kinect for Windows v2-sensoren

Det kan hende at du mottar en feilmelding når en Windows-app prøver å kommunisere med Kinect for Windows v2-sensoren.

Løsning

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Koble fra Kinect for Windows v2-sensoren, og koble den deretter til på nytt.
  2. Start datamaskinen på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Hvis du fortsatt ikke kan løse problemet, legger du inn en reparasjonsforespørsel for Kinect for Windows-sensoren, på Xbox kundestøttesenter på Internett.